ROOMS

Huoneiden suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita inspiroiviin ja selkeästi toiminnallisiin valintoihin, aina viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kompaktit huoneemme luovat kotoisan, viihtyisän ja tarpeisiisi muuntuvan ympäristön, jotta sinä saisit enemmän ajastasi. Kun kaikki on kättesi ulottuvilla, asiat vain tuntuvat loksahtavan kohdilleen.

VALO Smart

Valo Smart on toimiva, helppokäyttöinen ja viihtyisä kahden hengen yöpymiseen tarkoitettu huone. Harmoninen ja lämpimin sävyin sisustettu huone tarjoaa hyvän tilan rentoutumiseen ja lepoon päivän kiireistä. Laadukkaat patjat ja petivaatteet yhdistettynä hyvään ilmanvaihtoon takaavat rauhalliset unet.

VALO Comfort

Valo Comfort tarjoaa hyvät puitteet pidempäänkin vierailuun. Huoneen ilme on pehmeän kodikas ja käytännöllinen. Huoneesta löytyy kylpyhuoneen lisäksi allastaso myös huoneen puolelta, mikä mahdollistaa useamman henkilön sujuvan majoittautumisen. Tilaratkaisun ja muunneltavien kalusteiden ansiosta osassa huoneista voi majoittua jopa 4 henkilöä.

VALO Deluxe

Valo Deluxe -huone tarjoaa vaihtoehdon majoittumiseen, kun kaipaat tilaa ympärillesi myös pidemmäksi aikaa. Viihtyisä huone luo rauhalliset puitteet rentouttavalle vierailulle. Korkeatasoisen Deluxe- huoneen erillisestä makuusopesta löydät ylellisen parisängyn.

VISIOMME

VALO Hotellin visio on luoda maailmaa, jossa ihmisten on parempi olla ja joka toimii huomenna fiksummin kuin eilen. Kompaktit huoneemme luovat tarpeisiisi muuntuvan ympäristön, joka sulautuu saumattomasti hotellin inspiroivaan tunnelmaan.