attention icon

KAMPANJA 14.5-30.6.2021

Työmatka VALOssa alk. 90 €

Vietä arkiyö huolettomasti VALOssa ja nappaa maksutta käyttöösi VALO Workin työtilat. Dinnerin voit tilata huoneeseen tai nauttia ravintolassa, ja illalla rentoutua kattoterassin hirsisaunassa. Helpoin työmatka ikinä!

Varaa nyt koodilla: PROMAY21

VARAA HUONE

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan sisältyy 1 yö VALO Hotellissa, aamiainen, pääsy wellness-alueelle sen ollessa auki ja pääsy VALOn coworking-tiloihin (Work Lounge, hiljainen työtila ja rento työtila) saapumis- ja lähtöpäivänä. Hotellihuone on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 saakka.

Hotelliyöt varattavissa su-to päiville aikavälillä 17.5-30.6.2021.

Smart-huone, 1 hlö, 1 yö: 90 €
Comfort-huone, 1 hlö, 1 yö: 110 € (Kampanjakuvan huone: Comfort Twin)

Kampanjakoodi: PROMAY21

Työmatka VALOssa alk. 90 €/yö | VALO Hotelli Helsinki

Nyt tuodaan ylellisyyttä työmatkaajan arkeen: Nappaa arkiyön päälle maksutta VALOn huipputason työtilat 2 päiväksi! Kampanjahintaan 90 € sisältyy hotelliyön lisäksi VALOn ihana hotelliaamiainen, wellness-alueen saunat, altaat ja kuntosali sekä saman katon alla VALO Workin coworking-tilat saapumis- ja lähtöpäivänä yhdelle hengelle. Nuku sikeästi, nauti autuaasta työrauhasta ja rentoudu Helsingin kattojen yllä!

Mikäli haluat tehdä töitä myös oman huoneen rauhassa, suosittelemme nappaamaan kampanjahinnalla Comfort Twin -huoneen, josta löytyy myös laadukas työpöytä. Hotellihuone on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 saakka. VALOssa on myös parkkihalli.

Kampanjahinta yhden hengen majoitukselle yhdeksi yöksi Smart-huoneessa on 90 € ja Comfort-huoneessa 110 €. Kampanjakoodi: PROMAY21

VARAA HOTELLIYÖ

Majoitukseen sisältyvät VALOn coworking-tilat (auki 24/7) saapumis- ja lähtöpäivinä:

  • Work Lounge
  • Hiljainen työtila (sähköpöydät, lisänäytöt, hiiret ja näppäimistöt)
  • Rento työtila (Isot näytöt esittämiseen, säkkituolit, istuinrymiä pöydillä)

Tutustu VALO Work -tiloihin: https://valowork.fi/tyotilat/#yhteistilat