attention icon

KAMPANJA 14.4.-30.6.

Joka kymmenes koko päivän kokouspaketti ilmaiseksi

Tarjoamme joka kymmenennen koko päivän kokouspaketin nyt ilmaiseksi. Vietä upea kokouspäivä VALOssa herkullisilla tarjoiluilla!

Kampanja saatavilla 30.6. asti.

PYYDÄ TARJOUS

KAMPANJAEHDOT

Joka kymmenes koko päivän kokouspaketti ilmaiseksi-kampanja koskee vähintään 10 hengen koko päivän kokouksia.

Koko päivän kokous hintaan 70 €.

Minimiveloitus kuuden (6) henkilön mukaan.

Kokous tulee varata 30.6.2021 mennessä ja järjestää viimeistään 31.7.2021.

Koko päivän kokoustarjous

Vietä upea kokouspäivä VALOssa upeilla tarjoiluilla! Tarjoamme nyt joka kymmenennen koko päivän 70 € kokouspaketin ilmaiseksi. Kampanja koskee vähintään 10 hengen koko päivän kokouksia.

Esimerkiksi jos kokoustajia on 10, veloitamme vain 9 kokouspakettia. Kun kokoustajia on 20, veloitamme vain 18 kokouspakettia. Meillä VALOssa voit järjestää kokoukset 10-150 hengelle. Kokous tulee varata 30.6.2021 mennessä ja järjestää viimeistään 31.7.2021. 

VALOn 13 upeaa kokoustilaa mahdollistavat inspiroivat kokouspäivät 10-150 hengelle. Joustavan tilasuunnittelun ansiosta tilat voi tarvittaessa jakaa myös pienempiin työryhmiin. Koko päivän kokous sisältää tilavuokran, modernin kokoustekniikan sekä energisoivat tarjoilut Männikkö-kahvitorilla tai oman tilan rauhassa.  Päivän aikana nautitaan herkullinen lounas sekä kahvitorin tarjoilut aamu- ja iltapäivällä. Koko päivän kokouksen tarkemmat tarjoilutiedot löydät täältä.

Meille on tärkeää, että voit viihtyä tiloissamme turvallisin mielin. Tutustu päivittyvään koronaohjeistukseemme täältä.

PYYDÄ TARJOUS