ENNAKKOVARAAJAN ETU

Kaikkien aikojen Wellness-kokous

Mitä jos yhdistäisit kokouspäivääsi lempeät löylyt? Tarjoamme nyt ennakkovaraajan etuna wellness-kokouksen etuhintaan. Tämä hemmotteleva kokous ei jätä ketään kylmäksi!

PYYDÄ TARJOUS

KAMPANJAN EHDOT

Varaus järjestettävä vuoden 2020 loppuun mennessä.

Soveltuu 10 hengelle.

HINTA

Kampanjahinta 129€ / hlö (norm. 142€)

Aito rauha löytyy saunan lauteilta

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa tai päättää kokouspäivä, kuin hemmotteluhetki kattoterassin hyvinvointikeitaalla? VALO Hotel & Workissa yhdistät inspiroivan kokouspäivän ihanaan hemmotteluun: meillä vaihdat hetkessä vapaalle arjen kiireen keskeltä.

Wellness-alueen kattoterassilta avautuu upeat näköalat pohjoismaiseen maisemaan. Voit nauttia hirsisaunojen löylyistä, pulahtaa kylmään avantoon tai kuumaan porealtaaseen kirkkaan taivaan alla. Lisäksi sisätiloista löytyvät rentoutumisallas, perinteiset saunat sekä höyrysauna, tunnelmallinen lounge-alue ja monipuolinen kuntosali viimeistelevät täydellisen hemmotteluhetken. Allasbaari tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä syötävää aamusta iltaan.

Virkistävä kokous Käpy-tilassa

Pakettiin sisältyy kokous Käpy-tilassa, joka on innovatiivisesti sisustettu kulmahuone VALO:n ensimmäisessä kerroksessa. Tilaan katetaan superfood-aamiainen, ja lounas tarjoillaan pöytiin Bistro ELO:n puolella. Iltapäivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan. Kokonaisuuteen sisältyy tilaussaunan ja Kiulu-saunakabinetin käyttö 2 tunnin ajaksi sekä wellness-alueen monipuoliset palvelut.