KAMPANJA 1.7-31.8.2021

Kesän lomat Helsingissä -20 %

Nyt varataan kesän ihanimmat lomat Helsingissä -20 % ! Hyppää hotellin pehmeisiin lakanoihin, nauti lähellä kukkivasta Keskuspuistosta ja ihastele auringonlaskua kattoterassilla. Tässä on hyvä olla.

Varausten peruutusoikeus saapumispäivään klo 18 mennessä.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan -20% sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 31.8.2021 asti aikavälille 1.7.-31.8.2021. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.


Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valohotel.fi.

Kesä Helsingissä | VALO Hotelli Helsinki

Nyt varataan kesän ihanimmat lomat Helsingissä -20 % etuhintaan!  VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan.  Täällä saat makeat unet ilmastoiduissa huoneissa,  nautit lähellä kukkivasta Keskuspuiston luonnosta ja  rentoudut kattokerroksen saunoissa ja altaissa.  Bistro ELOssa voit herkutella uuden, kesäisen a l a carte-listan antimia ja kruunata illan nauttimalla lasit kuohuvaa VALO Rooftop Terracella.  Tässä on hyvä olla.

Hotelliyöt varattavissa 31.8.2021 asti aikavälille 1.7.-31.8.2021. Peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka.

Kampanjatarjous -20 %

Meille on tärkeää, että voit viettää aikaa rauhallisin mielin: tutustu ajantasaisiin turvaohjeisiimme täältä. Voit kirjautua sisään näppärästi self-check in -automaatilla.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Parhaat vinkit hotellilomaan VALOssa

Kokosimme VALOn naapuruston parhaat luontovinkit ja nähtävyydet blogiimme. VALOn kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä.

LUE KOKO JUTTU