KAMPANJA 15.4-30.4.

Kesän hotelliyöt alk. 75 € kahdelle

Nyt varataan kesän ihanimmat hotelliyöt! VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan: rentoudu kattokerroksen saunoissa ja altaissa, tilaa illalliseksi Bistro ELOn parhaita makuja ja nauti herkullinen aamiainen rennosti vaikkapa sängyssä. Nyt ollaan niin lomalla.

Meillä varaat joustavasti: peruutusoikeus saapumispäivään klo 18 mennessä.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kesän hotelliyöt alk. 75 € kahdelle-kampanjaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 30.4. asti aikavälille 1.5.-31.7.2021. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Smart-huone 1-2 hlöä: 75 €
Comfort-huone 1-2hlöä: 95 €

Lisähenkilöt 10 €/hlö
Varaukset:
010 340 4001
reservations.helsinki@valohotel.fi.

Kesän hotelliyöt | VALO Hotelli Helsinki

Nyt varataan kesän ihanimmat hotelliyöt alk. 75 € kahdelle. VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan.  Täällä voit rentoutua wellness-alueen saunoissa ja altaissa unohtamatta kattoterassin upeita kesänäkymiä. Päivän päätteeksi ihastutaan Bistro ELOn pohjoismaisiin makuihin ja aamulla nautitaan herkullinen aamiainen rennosti vaikkapa sängyssä. Nyt ollaan niin lomalla!

Hotelliyöt varattavissa 30.4. asti aikavälille 1.5.-31.7.2021. Peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka.

Kampanjahinnat

Smart-huone 1-2 hlöä 75 €
Comfort-huone 1-2hlöä 95 €

Meille on tärkeää, että voit viettää aikaa rauhallisin mielin: tutustu ajantasaisiin turvaohjeisiimme täältä. Voit kirjautua sisään näppärästi self-check in -automaatilla. Meillä palvelut tulevat luoksesi: voit tilata huoneesi VALO tabletilla toivomiasi tuotteita ja palveluita vain napin painalluksella.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Parhaat vinkit hotellilomaan VALOssa

  • Rentoudu kattokerroksen saunoissa ja altaissa. Pulahda virkistävään avantoaltaaseen, kokeile aidon hirsisaunan löylyjä tai löydä lomatunnelma rentoutumisaltaasta. Katso tarkkaan hirsisaunojen seinille: täältä voit löytää käsinveistettyjä mietelauseita.
  • Tilaa illalliseksi Bistro ELOn parhaita makuja. Koe bistron hersyvä tunnelma paikan päällä tai tilaa ravintolan herkut huoneeseesi. Tiesitkö, että ravintolamme tarjoaa aina sesongin mukaisia annoksia? Sesongin makujen lisäksi rakastetut klassikot pysyvät listalla. Kannattaa kokeilla taivaallista laku bruleeta!
  • Käy tutustumassa Ruskeansuon lähialueeseen. Kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä. Nappaa kuppi kahvia matkaasi VALO Shopista ja nautiskele kesän aurinkoisista päivistä luonnon äärellä!