attention icon

KAMPANJA 17.5-30.6.2021

Loma Helsingissä: Varaa 2 yötä tai enemmän ja säästä 30 %

Nyt varataan kesän ihanimmat minilomat Helsingissä! Rentoudu kattokerroksen saunoissa ja altaissa, nauti kukkivasta Keskuspuistosta ja kurkkaa vaikka Netflix-tilisi parasta antia. Yövy 2 yötä tai enemmän ja saat -30 %! Nyt ollaan niin lomalla.

Varausten peruutusoikeus saapumispäivään klo 18 mennessä.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 30.6.2021 asti aikavälille 17.5.-31.12.2021. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

-30 % tarjous koskee kahden (2) tai useamman yön hotellivarauksia.

Varaukset:
010 340 4001
reservations.helsinki@valohotel.fi.

Kesän minilomat Helsingissä | VALO Hotelli Helsinki

Nyt varataan kesän ihanimmat lomat Helsingissä: Varaa 2 hotelliyötä tai enemmän ja saat varauksesi -30 %. VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan. Täällä voit rentoutua wellness-alueen saunoissa ja altaissa unohtamatta kattoterassin upeita kesänäkymiä. Vehreä keskuspuisto ja upeat ulkoilureitit ovat vain kivenheiton päässä. Päivän päätteeksi ihastutaan Bistro ELOn pohjoismaisiin makuihin ja aamulla nautitaan herkullinen aamiainen. Voisiko loma paremmalta maistua?

Hotelliyöt varattavissa 30.6.2021 asti aikavälille 17.5.-31.12.2021. Peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka.

Kampanjatarjous: Varaa 2 hotelliyötä tai enemmän ja saat yöpymisen -30 %

Meille on tärkeää, että voit viettää aikaa rauhallisin mielin: tutustu ajantasaisiin turvaohjeisiimme täältä. Voit kirjautua sisään näppärästi self-check in -automaatilla.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Parhaat vinkit hotellilomaan VALOssa

  • Rentoudu kattokerroksen saunoissa ja altaissa. Pulahda virkistävään avantoaltaaseen, kokeile aidon hirsisaunan löylyjä tai löydä lomatunnelma rentoutumisaltaasta. Katso tarkkaan hirsisaunojen seinille: täältä voit löytää käsinveistettyjä mietelauseita.
  • Nauti illalla Bistro ELOn parhaita makuja ja koe bistron hersyvä tunnelma paikan päällä. Tiesitkö, että ravintolamme tarjoaa aina sesongin mukaisia annoksia? Sesongin makujen lisäksi rakastetut klassikot pysyvät listalla. Kannattaa kokeilla taivaallista laku bruleeta!
  • Käy tutustumassa Ruskeansuon lähialueeseen. Kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä. Nappaa kuppi kahvia matkaasi VALO Shopista ja nautiskele kesän aurinkoisista päivistä luonnon äärellä!