attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

LISÄÄ KOKOUKSEESI

After work VALOssa ja wellness-alueella

Mikä olisikaan parempaa, kuin yhdistää kokouspäivään virkistävät after workit! Meiltä löydät tunnelmalliset tilat joka hetkeen.

PYYDÄ TARJOUS

KAMPANJAEHDOT

After work VALOssa-paketin hinta on 25€/hlö sisältäen lasilliset kuohuvaa ja charcuteriet tarjoiltuna Lounge & Bar SUOssa, valopihalla tai kahvitori Männikössä. Vähintään 1 hengelle.

After work wellnessissä-paketin hinta on 70 €/hlö sisältäen pääsyn wellness-alueelle, tilaussaunan, Kiulu-saunakabinetin kahdeksi (2) tunniksi sekä lajitelman fingerfoodeja. Max. 10 hengelle.

After workit järjestetään vain kokousten yhteydessä 31.5.2021 mennessä.

Rentoa tunnelmaa ja herkullisia juomia

Hienon kokouspäivän kruunaa VALOn makeimmat after workit! Meiltä löydät huikeat tilat eri tunnelmiin suojaisasta Lounge & Barista kattokerroksen wellness-alueelle. Lounge & Bar SUOn herkulliset juomat ihastuttavat taatusti ja charcuteriet kruunaavat kokonaisuuden.

Meille on tärkeää, että voit viihtyä tiloissamme turvallisin mielin. Tutustu päivittyvään koronaohjeistukseemme täältä.

UPEA WELLNESS-ALUE

VALOn upealla wellness-alueella rentoudut kattokerroksen saunoissa ja altaissa. Nauti hirsisaunojen löylyistä ja pulahda avantoon kirkkaan taivaan alla. Tutustu täältä wellness-alueeseen.