attention icon

SLUSH VALOSSA 1. - 2.12.2021

Hotelliyöt: Slush VALOssa

Kasvuyritys- ja -teknologialan tapahtuma Slush on jälleen Helsingissä! Yövy innovatiivisessa hybridihotellissa VALO Hotel & Workissä: Loistavat kulkuyhteydet Messukeskukseen, hiljaiset työ- ja hotellihuoneet sekä inspiroivat kokoustilat Slush-vieraillesi.

VARAA HOTELLIYÖT NYT

Slush VALOssa | VALO Hotel Helsinki

VALO ei ole vain hotelli. VALO on monipuolista työtilaa, inspiroivia kokouksia ja virkistäviä palveluita. VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut, ja hotelli, jota elävoittää coworking-toimiston ihmiset ja energia.

VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle.

Etätyöt sujuu VALOn coworking-tiloissa ja rauhallisissa työhuoneissa. Päiväpassin voit hankkia suoraan täältä. Voit majoittua Comfort Twin -huoneessa (max. 2 majoittujaa), jossa on myös työpöytä ja ergonomiset tuolit.

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen sekä pääsy saunoihin (ajanvarauksella) ja kuntosalille. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Auton voit pysäköidä VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

VALO sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä vain 3 kilometrin päässä Messukeskuksesta! Illallista voit herkutella VALOn omassa Bistro ELOssa, ja Lounge & Bar SUOssa kohtaat ihmisiä laadukkaiden cocktailien äärellä.

Varaa hotelliyösi nyt ja tuo Slush vieraasi suomalaiseen start-up hotelli VALOon!

VARAA HOTELLIYÖT