KAMPANJA 2.7.-31.8.2021

Staycation & illallinen alk. 135 €

Vietä kesän herkullisin staycation VALO Hotellissa! Nauti kolmen ruokalajin upea illallinen ja rentoudu tyylikkäässä hotellissa. Tästä ei loma parane!

Varattavissa vähintään yksi päivä ennen saapumista viikonpäiville ma-la.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjaan sisältyy hotelliyö Smart-huoneessa, kolmen ruokalajin illallinen Bistro ELOssa, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 31.8.2021 asti aikavälille 3.7.-11.9.2021. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Kampanjahinnat:
1 hlö 135 €, 2 hlö 189 €

Varattavissa vähintään yksi päivä ennen saapumista viikonpäiville ma-la.

Lisähenkilöiden varauksissa ota yhteyttä: 010 340 4000 / reservations.helsinki@valohotel.fi

Staycation illallisella Helsingissä | VALO Hotelli Helsinki

Nyt varataan kesän herkullisin staycation Helsingissä alk. 135 €!  VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan. Ensimmäisen kerroksen pohjoismaisessa Bistro ELOssa odottaa taivaallinen kolmen ruokalajin illallinen kesäsesongin parhaista raaka-aineista. Kotoisissa huoneissa rauhoitut makeille yöunille ja täydellisen rentoutumisen kruunaa kattokerroksen wellness-alue saunoilla ja altailla. Bistron laadukas aamiainen ihanalla jogurtti- ja puurobaarilla kruunaa hotelliloman, johon haluat palata aina uudelleen.

Hotelliyöt varattavissa vain 31.8.2021 asti aikavälille 3.7.-11.9.2021. Varattavissa vähintään yksi päivä ennen saapumista viikonpäiville ma-la.

Kampanjatarjous:
1 hlö 135 €, 2 hlö 189 €
Sisältää hotelliyön Smart-huoneessa, Bistro ELOn kolmen ruokalajin illallisen, aamiaisen sekä pääsyn wellness-alueelle

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Pohjoismainen Bistro ELO

Lämminhenkisessä Bistro ELOssa viihdytään myöhäiseen iltaan rennon tunnelman ja pohjoismaisten makujen parissa. Luvassa on herkullista lähiruokaa ja maukkaita juomia. Uusi kesämenu suunniteltiin sesongin parhaista raaka-aineista turhia kikkailematta.

“Halusin nostaa menussa esiin suomalaisen kesän parhaita makuja sopivan simppelillä tyylillä. Lähituotantoa olevat raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka on pelkistettyä siten, että herkulliset maut nousevat aidosti esiin. Myös kesän keveyttä ja raikkautta on korostettu: sitruunan kuorella maustettu krossiperuna kotimaisen siian kanssa kannattaa ehdottomasti kokea!” kertoo Bistro ELOn keittiömestari Mika Rasi.

Suomalaisten pientuottajien valikoima on hyvin esillä Bistron listalla. “Mansikat poimitaan Kuopiosta, osterivinokas Salosta ja varhaisperunat, bimiparsat sekä porkkanat tulevat Turun seudulta Kalannista.  Kotimaisesti kasvatettu Benella Siika tulee Saaristomereltä tai Taivalkoskelta ja on vastuullinen valinta, sillä se tuotetaan lähellä ja Itämeren ravinteita kierrättämällä” toteaa Rasi.

Kolmen ruokalajin illallismenussa voit nauttia raikkaan kesäisistä mauista, jotka on sovitettu täydellisesti yhteen. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan ihanista makuelämyksistä ja sydämellisestä tunnelmasta!

Illallismenu

Saatavilla vegaanisena

Mansikka-fetasalaattia ja balsamicosiirappia
***
Hiillostettua siikaa, hummeri-voikastiketta ja perunacrossia
***
Sitruuna-laku créme brülée

Varaa pöytä illalliselle tästä linkistä ja kirjoita lisätietoihin ’staycation’
Illallinen tulee varata vähintään yksi päivä ennen saapumista.