attention icon

KAMPANJA 15.9.-30.9.2021

Sujuvat työmatkat 85 €

Vihdoin saa matkustaa! Vietä inspiroiva työmatka kaukana hälinästä ja rentoudu arki-iltoina VALO Hotellin lämpimässä tunnelmassa.

Suomalainen, kaunis, vastuullinen - VALOssa työmatkat on arjen luksusta ja täällä nautitaan hotellin 24/7 palvelusta.

Sujuvat työmatkat nyt vain 85 €/arkiyö, kun varaat netissä. Tästä ei työmatka parane!

Varausten peruutusoikeus saapumispäivään klo 18 mennessä.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 30.9.2021 asti ja majoittua voi arkisin su-to aikavälillä 15.9.-10.10. ja 25.10.-25.11. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Kampanjaa ei voi lunastaa lahjakorteilla. Kampanjahinta varattavissa vain netissä.

Kampanjatarjous:
Smart-huone 1-2 hengelle 85 €
Comfort-huone 1-2 hengelle 125 €
Deluxe-huone 1-2 hengelle 165 €

Sujuvat työmatkat Helsingissä | VALO Hotelli Helsinki

Vihdoin saa matkustaa: nappaa syksyn parhaat työmatkat vain 85 €/arkiyö.  Vietä inspiroiva työmatka kaukana hälinästä ja rentoudu arki-iltoina VALO Hotellin lämpimässä tunnelmassa. Suomalainen, kaunis, vastuullinen – VALOssa työmatkat on arjen luksusta ja täällä nautitaan hotellin 24/7 palvelusta. Tästä ei työmatka parane!

VALOsta löytyy kaikki oikeasti hyvään työmatkaan. Comfort Twin-huoneesta löytyy laadukas työpiste jo valmiina ja pehmeä sänky odottaa makeille yöunille.  Muissa huoneluokissa työpiste on aina saatavilla 15 € lisämaksusta: henkilökuntamme muuttaa sängyn työpisteeksi käden käänteessä. Saman katon alta löytyy myös neukkarit, viihtyisät coworking-tilat ja kaikki hotellin palvelut ravintoloineen. Täällä voit kohdata asiakkaat, kollegat ja kumppanisi pitkästä aikaa livenä!

VALO sijaitsee pääkaupunkiseudun risteyskohdassa kätevällä sijainnilla aivan Keskuspuiston vieressä. Hotelliaamiaisella tarjolla on vain hellällä huolella valmistettuja herkkuja ja parhaita makuja. Päivän päätteeksi ihastutaan Bistro ELOn pohjoismaiseen á la carte -listaan sekä ammattiylpeydellä valittuihin viineihin. Majoitukseen sisältyy myös VALOn huippusuositut saunat, rentoutumisaltaat sekä kuntosali.

Sujuvat työmatkat-kampanja on varattavissa 30.9.2021 asti ja majoittua voi arkisin su-to aikavälillä 15.9.-10.10. ja 25.10.-25.11. Peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka. Kampanjahinnat saatavilla vain netissä varattuihin majoituksiin.

Kampanjatarjous:
Smart-huone 1-2 hengelle 85 €
Comfort-huone 1-2 hengelle 125 €
Deluxe-huone 1-2 hengelle 165 €

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Parhaat vinkit työmatkaan VALOssa

  • Tiesitkö, että VALOsta löytyy maailmanluokan coworking-tilat? Jos kaipaat työhuoneen lisäksi yhteisöllisempää tilaa, niin ota suunnaksi 2. kerroksen VALO Work. Vedä etäpalaverit rennossa työtilassa tai keskity laadukkaiden näyttöjen äärellä hiljaisessa työtilassa. Voit lunastaa päiväpassin jäsenhinnoilla netistä rekisteröitymällä VALO appiin täältä.
  • Coworking-tilojen Work Loungessa nautitaan taatusti herkulliset kahvit ja tavataan VALO Workin jäseniä ja vieraita. Täällä on ollut huikeita kohtaamisia ja laitettu jopa yrityksiä pystyyn yhdessä.
  • Helsingin herkullisin lounas löytyy saman katon alta! Ensimmäisen kerroksen Bistro ELOssa tarjoillaan arkisin klo 11-13.30. Green Salad-buffet, lämmin lounas ja herkullista focacciaa. Joka päivä myös vegaaninen vaihtoehto ja talon burgeri tarjolla.
  • Valopihalla voit nauttia toritunnelmasta cappuccinon tai viinilasillisen kanssa. Valopiha on kaunis katettu sisäpihamme lasikatolla, koko VALOn sydän, jossa herkutellaan ravintoloiden sekä VALO Shopin tarjonnalla.
  • Pidä tauko työpäivästä ja käy kävelyllä tutustumassa Ruskeansuon lähialueeseen. Kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä. Nappaa kuppi kahvia matkaasi VALO Shopista ja nautiskele syksyn aurinkoisista päivistä luonnon äärellä!