attention icon

KAMPANJA 29.7-31.8.2021

Varaa nyt 2 yötä tai enemmän ja säästä 30 %

Käperrytään peiton lämpöön ja nautitaan viilenevistä keleistä ihanan kotoisassa VALO Hotellissa Helsingissä. Suomalainen, kaunis ja vastuullinen - VALOssa ollaan kuin kotona, mutta 24/7 palvelulla.

Yövy 2 yötä tai enemmän ja saat -30 %! Nyt on niin hyvä olla.

Varausten peruutusoikeus saapumispäivään klo 18 mennessä.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 31.8.2021 asti ja majoittua voi milloin tahansa. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

-30 % tarjous koskee kahden (2) tai useamman yön hotellivarauksia Smart ja Comfort -luokan huoneissa.

Varaukset:
010 340 4001
reservations.helsinki@valohotel.fi.

Kotoisat hotelliyöt Helsingissä | VALO Hotelli Helsinki

Varaa nyt kesän viimeiset lomat ja syksyn matkat: Saat varauksesi -30 % kun yövyt 2 hotelliyötä tai enemmän. Kelien viiletessä on ihana käpertyä hotellin paksuun peittoon ja ottaa aamu rauhassa. VALOn hotelliaamiaisella tarjolla on vain hellällä huolella valmistettuja herkkuja ja parhaita makuja. Sijaitsemme kätevästi koko pääkaupunkiseudun risteyskohdassa ja keskuspuiston ulkoilureittien varrella. Päivän päätteeksi ihastutaan Bistro ELOn pohjoismaiseen á la carte -listaan sekä ammattiylpeydellä valittuihin viineihin. Majoitukseen sisältyy myös VALOn huippusuositut saunat, rentoutumisaltaat sekä kuntosali.

Hotelliyöt varattavissa 31.8.2021 asti, majoitus voi olla milloin tahansa. Peruutettavissa saapumispäivään klo 18 saakka.

Kampanjatarjous: Varaa 2 hotelliyötä tai enemmän ja saat yöpymisen -30 %

Meille on tärkeää, että voit viettää aikaa rauhallisin mielin: tutustu ajantasaisiin turvaohjeisiimme täältä. Voit kirjautua sisään näppärästi self-check in -automaatilla.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Parhaat vinkit hotellilomaan VALOssa

  • Nauti Valopihan toritunnelmasta capuccinon tai viinilasillisen kanssa. Valopiha on kaunis katettu sisäpihamme, koko VALOn sydän, jossa voit herkutella ravintoloiden sekä VALO Shopin tarjonnalla, tai vaan istua ja katsella lasikatosta hämärtyvää ilta.
  • Nauti illalla Bistro ELOn parhaita makuja ja koe bistron hersyvä tunnelma paikan päällä. Tiesitkö, että ravintolamme tarjoaa aina sesongin mukaisia annoksia? Sesongin makujen lisäksi rakastetut klassikot pysyvät listalla. Kannattaa kokeilla taivaallista laku bruleeta!
  • Käy tutustumassa Ruskeansuon lähialueeseen. Kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä. Nappaa kuppi kahvia matkaasi VALO Shopista ja nautiskele kesän aurinkoisista päivistä luonnon äärellä!