attention icon

Lockdown-kampanja 1.1.2022 - 17.2.2022

VALO Lockdown: Varaa 1 yö 80 €, 2 yötä 140 €

Mietitkö turvallista tekemistä sulkutilan aikana? Varaa yö VALOsta kahdelle hengelle hintaan 80 € - kaksi yötä 140 €! Rentoudu suloisen viihtyisässä huoneessa ja nauti Bistro ELOn herkullisesta aamiaisesta.

VARAA NYT

KAMPANJAEHDOT

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö Smart-huoneessa ja aamiainen kahdelle hengelle.
- Smart 1 yö (2hlö) 80€
- Smart 2yötä (2hlö) 140€
Korotus Comfort-huoneluokkaan +20 €/yö

Hotelliyöt varattavissa 1.1.2022 - 17.2.2022 ajankohdalle 1.1.2022 - 17.2.2022. Kampanja on voimassa saatavuuden mukaan ja huoneita on rajattu määrä.

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi. Alennus on jo laskettu hintaan. Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

VALO Lockdown: Tekemistä Helsingissä| VALO Hotelli Helsinki

Onko suunnitelmiisi tullut muutoksia uusien rajoitusten myötä ja mietit, mitä tehdä turvallisesti Helsingissä sulkutilan aikana? Meillä on ratkaisu lockdown-arkeen: Vietä aikaa huolettomasti ja turvallisesti VALO Hotel Helsingissä! Hyppää VALOn puhtaisiin lakanoihin, kurkkaa Netflixin parhaita hittejä ja nauti huonepalvelun antimista. Tässä on hyvä olla.

Kirjaudu sisään self-check in -automaatilla, tilaa herkullista syötävää ja juotavaa huoneeseen ja nauti omasta rauhasta niin yöllä kuin päivällä! Työtkin sujuvat VALOsta, sillä voimme muuttaa hotellihuoneesi työhuoneeksi päivän ajaksi lisämaksusta.

Kampanjahinta kahden hengen majoitukselle Smart-huoneessa on 80 €/yö ja 140 €/2 yötä. Et tarvitse varaukseen koodia.

HUOM! Aluehallintoviraston antamien uusien linjausten myötä wellness-alueemme on suljettu väliaikaisesti.

VARAA HOTELLIYÖ