attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Wellness-alueen varaukset tehdään vastaanotostamme. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

SYYSKAMPANJA

Syksyn valoisin loma Helsingissä alk. 99 €

Kaipaatko rentoa aikaa yhdessä läheistesi kanssa? VALOssa odottaa hiljaiset unet, herkullinen aamiainen ja rentoutumisaltaat. Tule yksin, kaksin tai perheesi kanssa: aikuiset saavat illallisella lasin kuohuviiniä ja lapset syövät ilmaiseksi lastenlistalta. Täällä on kaikkien hyvä olla.

Varaa syksyn ihanin loma nyt, et tarvitse koodia.

VARAA NYT

KAMPANJAEHDOT

Kampanjahinta 99 € sisältää yhden yön VALO-hotellin Smart-huoneessa kahdelle hengelle. Majoitukseen sisältyy herkullinen aamiainen, pääsy kattokerroksen wellness-alueelle sekä lasilliset kuohuviiniä Bistro ELOssa tai Lounge & Bar SUOssa. Lapset (0-12 vuotiaat, 2 lasta per 1 aikuinen) syövät Bistro ELOssa lastenlistalta ilmaiseksi ma-la klo 17-22 vanhempien illallisen yhteydessä.

Majoitus:
Smart 1-2 hlö 99 €
Comfort 1-2 hlö 119 €
Comfort 3 hlö 139 €
Comfort 4 hlö 159 €

Kampanjahintaiset yöt ovat varattavissa 16.10. - 8.11. Tarjous koskee hotelliöitä VALOssa 16.10. - 8.11.2020. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Ihana syysilta kaupungissa, yksin tai yhdessä

VALO Hotel & Workissa tuoksuu ja tuntuu kuin suomalaiselta mökiltä, jossa viihtyisi pidemmänkin aikaa. Ravintoloissa maistellaan kotimaisia herkkuja, wellness-alueella rentoudutaan altaissa ja hirsisaunassa, yöksi rauhoitutaan VALOn kotoisissa huoneissa. Täällä on kaikilla hyvä olla.

Kampanjahinta 99 € sisältää yhden yön VALO-hotellin Smart-huoneessa kahdelle hengelle. Majoitukseen kuuluu myös maukas aamiainen, pääsy wellness-alueelle sekä lasilliset kuohuviiniä Bistro ELOssa tai Lounge & Bar SUOssa.

Illallisella Bistro ELOssa lapset syövät lastenlistalta ilmaiseksi. Voit tutustua turvallisuusohjeisiimme täällä: https://valohotel.fi/koronaohjeistus/

Kampanjahintaiset yöt ovat varattavissa 16.10. – 8.11. Tarjous koskee hotelliöitä VALOssa 16.10. – 8.11.2020. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.