attention icon

KAMPANJA 1.9.-8.9.2021

VALOn synttärit: 2 arkiyötä -50 %!

Juhlan kunniaksi mahtava Flash-kampanja vain viikon ajan: 2 arkiyötä -50 %. We are here to stay, you should stay too!

Tarjous on varattavissa vain netissä ja koskee vain kahta peräkkäistä arkiyötä. Varaa yöt ajankohdalle 9.9.-30.12.2021.

TEE VARAUS: Hae haluamasi arkiyöt ja valitse saatavista hinnoista synttärikampanja. Hintaan on jo laskettu -50 % alennus.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjaan sisältyy 2 arkiyötä -50 % aamiaisen sekä pääsyn wellness-alueelle aukioloaikoina ja ajanvarauksella. Hotelliyöt varattavissa vain netissä 1.9.-.8.9.2021 ajankohdalle 9.9.-30.12.2021. Kampanja koskee vain kahta peräkkäistä arkiyötä ma-to.

Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä arkipäiville. Suuren suosion myötä viikonloppujen kampanjahintaiset yöt on loppuunmyyty.

Kampanjahinta lasketaan kahden majoitusyön yhteishinnasta -50%. Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan. Kampanja koskee vain uusia varauksia.

KYSYMYKSIÄ

Kampanja on varattavissa vain netissä.

010 340 4001
reservations.helsinki@valohotel.fi

1v. synttäritarjous | VALO Hotelli Helsinki

Nyt on aika juhlistaa VALOn 1-vuotis taivalta! Juhlan kunniaksi mahtava Flash-kampanja  vain viikon ajan: 2 arkiyötä -50 %, siis kaksi yötä yhden hinnalla!

Kelien viiletessä on ihana käpertyä hotellin paksuun peittoon ja ottaa aamu rauhassa. VALO sopii erinomaisesti arki- ja työmatkoihin, sillä talosta löytyy myös upeat työskentely- ja kokoustilat. Majoitukseen sisältyy kuntosalimme sekä saunat ja rentoutumisaltaat ajanvarauksella. Saunaosaston varauksesta lisätietoa tervetuliaiskirjeessä sekä osoitteessa valohotel.fi/wellness/.

Työskentelytiloihin voi hankkia päiväpassin VALOn vastaanotosta. Comfort Twin (business) -huoneesta löytyy työpöytä valmiina kahdelle (max. 2 majoittujaa.)

Kun teet varauksen, valitse synttärikampanja saatavilla olevista hinnoista. Alennus on jo laskettu hintaan. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Huomioithan, että jos kampanjahinta ei näy hakemillesi päiville niin se on kyseisiltä päiviltä loppuunmyyty. Luethan kampanjaehdot huolella ennen kuin teet varauksen.

VARAA HOTELLIYÖ, ET TARVITSE KOODIA

Meille on tärkeää, että voit viettää aikaa rauhallisin mielin: tutustu ajantasaisiin turvaohjeisiimme täältä. Voit kirjautua sisään netissä ja noutaa avaimesi self-check in -automaatilta.

Parhaat vinkit hotellilomaan VALOssa

  • Nauti valopihan toritunnelmasta cappuccinon tai viinilasillisen kanssa. Valopiha on kaunis katettu sisäpihamme, koko VALOn sydän, jossa voit herkutella ravintoloiden sekä VALO Shopin tarjonnalla, tai vaan istua ja katsella lasikatosta hämärtyvää ilta.
  • Nauti illalla Bistro ELOn parhaita makuja ja koe bistron hersyvä tunnelma paikan päällä. Tiesitkö, että ravintolamme tarjoaa aina sesongin mukaisia annoksia? Sesongin makujen lisäksi rakastetut klassikot pysyvät listalla. Kannattaa kokeilla taivaallista laku bruleeta!
  • Käy tutustumassa Ruskeansuon lähialueeseen. Kulman takaa alkava Keskuspuisto ihastuttaa kauniilla reiteillään ja monimuotoisella luonnollaan. Vieressä oleva upea Ruskeasuon siirtolapuutarha on paikka, jota et halua jättää näkemättä. Nappaa kuppi kahvia matkaasi VALO Shopista ja nautiskele raikkaista syyspäivistä luonnon äärellä!