WELLNESS-KAMPANJA

Vuoden rennoin viikonloppu 99 €

Kaipaatko omaa rauhaa tai rentoa aikaa yhdessä läheistesi kanssa? VALOssa nautit hiljaisista huoneista, herkullisista mauista ja hirsisaunojen lempeistä löylyistä, aivan kuin omalla mökillä.

Varaa vuoden rennoin viikonloppu nyt, et tarvitse koodia.

VARAA NYT

KAMPANJAEHDOT

Kampanjahinta 99 € sisältää yhden viikonloppuyön Smart-huoneessa yhdelle tai kahdelle hengelle.
Majoitukseen sisältyy myös herkullinen aamiainen, pääsy kattokerroksen wellness-alueelle sekä lasilliset kuohuviiniä Bistro ELOssa tai Lounge & Bar SUOssa.

Majoitus:
Smart 1-2 hlö 99 €
Comfort 1-2 hlö 119 €

Kampanjahintaiset yöt ovat varattavissa 28.9. - 31.10. Tarjous koskee viikonloppujen hotelliöitä (pe-la / la-su) VALO:ssa 02.10. - 31.12.2020. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Ei merta edemmäksi mökille

VALO Hotel & Workissa tuoksuu ja tuntuu kuin suomalaiselta mökiltä. Tunne laiturin pehmeä puu jalkojesi alla matkalla hirsisaunaan ja hengitä syvään ulkoilmaa pulahtaessasi kylmään veteen. Yöksi rauhoitut VALOn kotoisassa hotellihuoneessa. Tässä on hyvä olla.

Hiljaiset yöunet, herkullinen aamiainen ja rentoutumista kattokerroksen wellness-alueella. Päälle vielä lasilliset kuohuviiniä.

Kampanjahinta 99 € sisältää yhden viikonloppuyön uuden VALO-hotellin Smart-huoneessa yhdelle tai kahdelle hengelle. Majoitukseen kuuluu myös maukas aamiainen, pääsy wellness-alueelle sekä lasilliset kuohuvaa allasbaarissa, Bistro ELOssa tai Lounge & Bar SUOssa. Tutustu wellness-alueeseen

Kampanjahintaiset yöt ovat varattavissa 28.9. – 31.10. Tarjous koskee viikonloppujen hotelliöitä (pe-la / la-su) VALO:ssa 02.10. – 31.12.2020. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.