attention icon

Varaa tapahtumasi netissä

Etsi ja varaa kokoustilat ja -palvelut

Inspiroivat kokoukset VALOssa

VALO Hotel & Workin valmiit kokouspaketit kattavat kaiken aina pienistä tiimipalavereista suuriin 180 hengen tapahtumiin. VALOssa käytössänne ovat joustavien kokoustilojen lisäksi ravintolamme Bistro ELO sekä Lounge & Bar SUO ja kattokerroksen upea wellness-alue. VALOssa voit myös tilata maukkaat tarjoilut oman tilan rauhaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

VALO-KOKOUSPAKETIT

cropped-ValoHotelli_Artek2020_-348.jpg

Vuorokauden VALO

Pakettiin kuuluu vuorokaudeksi ruokailut, kokoustilat, yöpyminen sekä wellness-alue. Vuorokauden VALOn voi ottaa aamupalasta aamupalaan tai lounaasta lounaaseen.

Hinta 280 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki VALO studio

Koko päivän VALO

Koko päivän VALO sisältää päivän ajaksi (max. 10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 70 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki kokoustila Naava

Puolen päivän VALO

Puolen päivän VALO sisältää puolen päivän ajaksi (max. 5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin tarjoilut aamu- tai iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 60 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki Wellness Poreallas

Wellness-kokous

Wellness-kokous sisältää koko päivän ajaksi (max.10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, hotelliaamiaisen, kolmen ruokalajin lounaan pöytiintarjoiltuna Bistro ELOssa, tarjoilut iltapäiväkahveille. Pakettiin sisältyy pääsy kattokerroksen wellness-alueelle, tilaussauna, Kiulu-saunakabinetti kahden (2) tunnin ajaksi sekä pyyhkeet.

Hinta 130 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Energiaa ja ideaa -kokous

Energiaa ja ideaa -kokous sisältää koko päivän ajaksi (max.10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan,  hotelliaamiaisen, kolmen ruokalajin lounaan pöytiin tarjoiltuna Bistro ELOssa sekä tarjoilut iltapäiväkahveille.

Hinta 85 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki Ravintola

Kokous&illallinen Bistro Elossa

Kokous&illallinen sisältää päivän ajaksi kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä, herkullisen lounaan sekä kahden ruokalajin illallisen Bistro ELOssa.

Hinta 100 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Lounaskokous

Lounaskokous sisältää puolen päivän ajaksi (max.5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahden ruokalajin lounaan tarjoiltuna kokoustilaan sekä kahvit ja suklaakonvehdit.

Hinta 50 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki raviontolat

Aamiaiskokous

Aamiaiskokous sisältää klo 8-12 ajaksi (max.4h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan sekä ravitsevan aamiaisen.

Hinta 45 €/hlö

LISÄÄ KOKOUKSEESI

Lisäpalvelut voi hankkia online-varauksen kautta tai pyytää asiakaspalvelusta varausta tehdessä.

VALO Hotelli Helsinki Ravintola Lounge bar SUO

After work VALOssa

Vietä rennot after workit VALOssa! After workit sisältää lasilliset kuohuvaa ja charcuteriet tarjoiltuna Lounge & Bar SUOssa, valopihalla tai kahvitori Männikössä.

Hinta 25 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki Kokoustilat Sammal

Kahden ruokalajin illallinen

Nauti ihana kahden ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 35 €/hlö

VALO Hotel Helsinki dinner meetings events

Kolmen ruokalajin illallinen

Nauti ihana kolmen ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 45 €/hlö

VALO Hotel Helsinki wellness meetings events

After work wellness-alueella

Vietä rennot after workit päivän päätteeksi! After workit sisältää pääsyn wellness-alueelle, tilaussaunan, Kiulu-saunakabinetin kahdeksi (2) tunniksi sekä lajitelman fingerfoodeja.

Hinta 70 €/hlö 

Kokoustekniikka
Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissa on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja langallinen internet-yhteys. Meillä onnistuu myös etä- ja hybridikokoukset sekä tilaisuudet.

Haluatko kuulla lisää kokouksistamme?
Asiakaskokemus -ja myyntitiimi:
meetings.helsinki@valohotel.fi / +358 10 340 4000