attention icon

Varaa tapahtumasi netissä

Etsi ja varaa kokoustilat ja -palvelut

Inspiroivat kokouspaketit VALOssa

VALO Hotel & Workin valmiit kokouspaketit kattavat kaiken aina pienistä tiimipalavereista suuriin 180 hengen tapahtumiin. VALOssa käytössänne ovat joustavien kokoustilojen lisäksi ravintolamme Bistro ELO sekä Lounge & Bar SUO ja kattokerroksen upea wellness-alue. Kokouspäivään voit myös lisätä rennot after workit, wellness-luennon tai vaikkapa herkullisen illallisen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

KOKOUSPAKETIT

cropped-ValoHotelli_Artek2020_-348.jpg

Vuorokauden VALO

Pakettiin kuuluu vuorokaudeksi ruokailut, kokoustilat, yöpyminen sekä wellness-alue. Vuorokauden VALOn voi ottaa aamupalasta aamupalaan tai lounaasta lounaaseen. Järjestä syksyn ikimuistoisimmat kickoffit!

Hinta 280 €/hlö
Saatavilla maanantaista perjantaihin.

cropped-DSC4638.jpg

Koko päivän VALO

Koko päivän VALO sisältää päivän ajaksi (max. 10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 70 €/hlö
Saatavilla maanantaista perjantaihin.

Kokoustila Naava VALO Hotelli Helsinki

Puolen päivän VALO

Puolen päivän VALO sisältää puolen päivän ajaksi (max. 5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin tarjoilut aamu- tai iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 60 €/hlö

_DSC7599

Kokous & pikkujoulut

VALOn Kokous & pikkujoulut -paketilla vedätte inspiroivan kokopäivän kokouksen ja jatkatte iltaa huikeilla pikkujouluilla. Päivään sisältyy kaunis tapahtumatila kokoustekniikalla, erillinen tarjoilu- ja tanssialue, DJ 3 tunniksi sekä Bistro ELOn valmistamat herkulliset tarjoilut: buffet-pöytä, viinipaketti ja kahvitarjoilu.

Hinta 170 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Energiaa ja ideaa -kokous

Energiaa ja ideaa -kokous sisältää koko päivän ajaksi (max.10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan,  hotelliaamiaisen, kolmen ruokalajin lounaan pöytiin tarjoiltuna Bistro ELOssa sekä tarjoilut iltapäiväkahveille.

Hinta 85 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki Ravintola

Kokous&illallinen Bistro Elossa

Kokous&illallinen sisältää päivän ajaksi kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä, herkullisen lounaan sekä kahden ruokalajin illallisen Bistro ELOssa.

Hinta 100 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki raviontolat

Aamiaiskokous

Aamiaiskokous sisältää klo 8-12 ajaksi (max.4h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan sekä ravitsevan aamiaisen.

Hinta 45 €/hlö

Comfort tiimityötila VALO Work Helsinki

Business Lunch

Business Lunchilla pidät inspiroivan lounaspalaverin oman tilan rauhassa, tyylikkäässä neuvottelutilassa! Kokouspaketti sisältää vähintään kahdelle hengelle tiimityötilan 2,5h ajaksi. Tila on saatavilla arkipäivinä varauksen alkaessa klo 11-13 välillä.  Kahden ruokalajin lounas ja kahvit odottaa tilassa valmiina.

Hinta 95 €/ tila

VALO Hotelli Helsinki Andas

VALO x Andas: Oman mielen johtamisen -luento ja kokous

Oman mielen johtamisen luennolla kerrotaan keinoista, joilla voidaan auttaa jaksamaan paremmin kuormittavinakin aikoina.
Paketti sisältää luennon sekä kokoustilan.

Hinta 65 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki kesäloma keskuspuisto

VALO x Andas: Oman mielen johtamisen -luento, kokous ja wellness-alue

Oman mielen johtamisen luennolla kerrotaan keinoista, joilla voidaan auttaa jaksamaan paremmin kuormittavinakin aikoina. Sisältää luennon, kokoustilan sekä pääsyn wellness-alueelle.

Hinta 75 €/hlö

LISÄÄ KOKOUKSEESI

Lisäpalvelut voi hankkia online-varauksen kautta tai pyytää asiakaspalvelusta varausta tehdessä.

_DSC1303

After workit Lounge & Bar SUOlla

Sisältää lasilliset kuohuvaa & tarjoilut Lounge & Bar SUOlla. Pöytään katetaan charcuterie-lautanen: juustoja, leikkeleitä, oliiveja, viinirypäleitä ja pähkinöitä.

Hinta 25 €/hlö

_DSC4860

Afterworkit wellness-alueella

Pääsy kattokerroksen upealle wellness-alueelle 1h 45min ajaksi.

Saatavilla ma-pe klo 15-23.

Hinta 30 €/hlö

mj_valo_hotelli_33

Afterworkit Lounge & Bar SUOlla ja wellness-alueella

Sisältää lasilliset kuohuvaa ja tarjoilut Lounge & Bar SUOlla sekä pääsyn wellness-alueelle 1h 45 min ajaksi sis. pyyhkeet. Pöytään katetaan charcuterie-lautanen: juustoja, leikkeleitä, oliiveja, viinirypäleitä ja pähkinöitä.

Saatavilla ma-pe klo 15-23.

Hinta 55 €/hlö

Bistro Elo_yleiskuva suppea

Kahden ruokalajin illallinen

Nauti ihana kahden ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 35 €/hlö

cropped-DSC4558.jpg

Kolmen ruokalajin illallinen

Nauti ihana kolmen ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 45 €/hlö

_DSC0559

VALO x Terhen: Hoitava sauna -luento

Luennon aikana tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, käydään läpi saunan monipuolisia terveysvaikutuksia sekä kurkistetaan ainutlaatuiseen hoitoperinteeseen.

Luennon voi pitää minkä tahansa jo varatun kokoustilan yhteydessä.

Hinta 35 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki Andas

VALO x Andas: Oman mielen johtamisen luento

Oman mielen johtamisen luennolla kerrotaan keinoista, joilla voidaan auttaa jaksamaan paremmin kuormittavinakin aikoina.
Luennon voi pitää minkä tahansa jo varatun kokoustilan yhteydessä.

Hinta 55 €/hlö

Kokoustekniikka
Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissa on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja langallinen internet-yhteys. Meillä onnistuu myös etä- ja hybridikokoukset sekä tilaisuudet.

Haluatko kuulla lisää kokouksistamme?
Asiakaskokemus -ja myyntitiimi:
meetings.helsinki@valohotel.fi / +358 10 340 4000