attention icon

Varaa tapahtumasi netissä

Etsi ja varaa kokoustilat ja -palvelut

VALOsta puhtia kokoukseen

VALO Hotel & Workin kokouksissa ja tapahtumissa tarjoiluista vastaavat omat ravintolamme Bistro ELO sekä Lounge & Bar SUO. VALOn Puhti on ainutlaatuinen ja energisoiva kokoustarjoilujen konsepti, jonka sydämessä on jaksamista edistävä, aito ja puhdas ruoka. VALOssa voit tilata maukkaat tarjoilut oman tilan rauhaan.

PUHTI-KONSEPTIMME SYDÄMESSÄ

FERMENTOITUJA TUOTTEITA
Tämä vanha, huipputerveellinen konsti on osana kokoustarjoiluitamme. Korkeiden ravintoarvojensa lisäksi hapatetut ruoat maistuvat herkullisilta ja sisältävät mielettömän määrän vatsaa helliviä probiootteja. Kokeile ja ihastu!

PALJON KASVIKSIA JA KALAA
Terveelliset, hyviä rasvoja sisältävät kalaruoat pitävät nälän taatusti loitolla, unohtamatta loistavia makuja. Ravintorikkaat kasvikset täydentävät terveellisen aterian.

AITOJA, PUHTAITA MAKUJA
Puhtaat, pohjoismaiset maut koostuvat sesongin parhaista raaka-aineista. Käytämme runsaasti pientuottajia ja lähituotantoa valikoimassamme. Keittiön spesiaaleina hiiligrilli ja savustusuuni tuovat tarjoiluihin grillauksen makua ja tunnelmaa.

AMMATTITAITOA JA INTOHIMOA
Tiimimme ymmärtää ravinteikkaan ja maukkaan ruoan merkityksen onnistuneen työpäivän läpivientiin. Luomme yhdessä yllätyksellisiä ja vaihtuvia makuelämyksiä, jotka tarjoavat virtaa ja hyvää mieltä koko päiväksi.

KOKOUSTILAT

Meet &
Mingle

Tutustu VALOn inspiroiviin tapahtumatiloihin

Tutustu tiloihin