Kokoustilat

Etsi ja varaa tiloja

Kokoukset ja tapahtumat

VALO Hotel kokous- ja tapahtumatiimi auttaa sinua saavuttamaan tulokselliset tapahtumat ja tilaisuudet. Mahdollistamme tapahtumasi sen luonteeseen parhaiten sopivalla tavalla ja huippuammattitaidolla aina energisoivia ja virkistäviä tarjoiluja myöten. Innovatiiviset tilaratkaisut tuovat modernia ilmettä tapahtumiin jopa sadoille henkilöille. Voit hyödyntää myös 422 kokous- ja toimistohuonettamme erilaisiin kohtaamisiin. Kokoustilamme joustavat ja mukautuvat tilaisuuden sekä tapahtuman tarpeen mukaan. VALO Hotel & Work taipuu moneen: päiväkokouksiin, aamiais- ja lounastilaisuuksiin, iltakokouksiin saunoen sekä tilaan messuesittelyjä varten.

Tapahtuma- ja kokoustiloja: 13

Huoneita: 422
Smart: 301
Comfort: 110
Deluxe: 11
Esteettömiä huoneita: 10

Pysäköintipaikkoja: 155

VALO:n ravintolat:
Bistro ELO, Lounge & Bar SUO ja VALO Shop

Wellness-alue:
5 saunaa, 1 rentoutumisallas, 1 kylmävesiallas, 1 poreallas ja kuntosali

Varaa vuoden 2020 pikkujoulut

Nyt on aika varata loppuvuoden juhlat! Parhaat ja tunnelmallisimmat pikkujoulut toteutuvat uudessa VALO Hotel & Workissa. Meillä juhlaan yhdistyy kätevästi tiimikokous sekä myös majoittuminen.

Huolettomat ja hauskat pikkujoulut ilman järjestelyjen vaivaa toteutuvat ammattitaitoisen asiakaskokemus- ja myyntitiimimme avulla. Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä teidän näköisenne tilaisuus. Alla valmiit kokous- ja pikkujoulupakettimme.

cocktailit

Etusi

VALO Cocktailit

Me tarjoamme pikkujouluihinne VALO cocktailit/ mocktailit keittiömestarin illallisen yhteydessä!

Etu koskee yli 30 henkilön vahvistettuja iltatilaisuuksia VALO:n tapahtumatiloissa tai Bistro ELO:ssa, ja tilaisuus tulee järjestää ajalla 5.11.- 22.12.2020.

food max-delsid-479098-unsplash

Paketti

Kokous & Bistron illallinen / 114 €

  • Enintään 5 tunnin kokous ennen illallista (esimerkiksi klo 12-17)
  • Lounas Bistro ELO:ssa ja kahvitorin energisoivat tarjoilut iltapäivällä sekä pääkokoustilan tilavuokran ja kokoustekniikan
  • Aperitiivit Lounge Bar SUO:ssa (esimerkiksi klo 17-18)
  • Pöytiin tarjoiltava 3 ruokalajin keittiömestarin illallinen Bistro ELO:ssa pöytävarauksella
  • Paketti soveltuu 10-40 henkilölle
Letto-neva-featured

Paketti

VALO kokouspaketti & pikkujoulut / 125€

  • Koko päivän kokous klo 16 asti
  • Kahvitorimme vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä, lounaan Bistro ELO:ssa sekä pääkokoustilan tilavuokran ja kokoustekniikan
  • Aperitiivit Lounge Bar SUO:ssa klo 16-17.30
  • Pöytiin tarjoiltava 3 ruokalajin keittiömestarin illallinen teille varatussa yksityisessä tapahtumatilassa 17.30 tai 18.00 alkaen
  • Paketti soveltuu 40-90 henkilölle

Kohtaamisia mahdollistaen

ENNAKKOVARAAJAN ETU

VALO:ssa on tilaa kohdata asiakas, yhteistyökumppani ja kollega inspiroivassa ympäristössä. Innovatiiviset tilaratkaisumme taipuvat moneen, niin pieniin kohtaamisiin kuin suurempien seurueiden kokouspäiviin.

Tutustumisetuna VALO kokouspaketti 62 € (norm 72 €) per hlö
VALO kokouspaketti soveltuu erinomaisesti aina jopa satojen henkilöiden kokouksiin. Tilasuunnittelussa on huomioitu nykytyöskentelyn eri muodot ja tarpeet.

Kokouspaketti sisältää kahvitorimme vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu-ja iltapäivällä sekä lounaan Bistro ELO:ssa sekä pääkokoustilan tilavuokran ja kokoustekniikan.

Etu on voimassa 9.1.-30.4.2020 mennessä varattuihin ja vahvistettuihin uusiin kokouksiin, jotka järjestetään 6.11.2020 mennessä.

VARAA TÄSTÄ

Valmiiksi räätälöidyt kokouspaketit

Letto&Neva_versio 7 (3)

VALO-kokouspaketti

Koko päivän paketti sisältää kahvitorimme vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä lounaan Bistro ELO:ssa.

Valo_0152 (2)

Puolipäivän VALO-kokouspaketti

Paketti sisältää yhden kahvituksen kahvitoriltamme sekä lounaan Bistro ELO:ssa.

polku-featured

Tehopalaveri­paketti

Nopeaan ja tehokkaaseen palaverointiin käytössäsi on monipuoliset tilamme neljäksi (4) tunniksi. Pakettiin sisältyy kahvitorin tarjoilut.

Valo_0709

Energiaa ja ideaa -kokouspaketti

Pakettiin kuuluu innovatiivisesti sisustettu kulmahuone, jonne katetaan superfood -aamiainen, sekä lounas pöytiin tarjoiltuna Bistro ELO:n puolella. Iltapäivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan.

VALO rooftop Sauna

Wellness-kokous

Wellness-pakettiin sisältyy kokous Käpy-tilassa, joka on innovatiivisesti sisustettu kulmahuone VALO:n ensimmäisessä kerroksessa. Tilaan katetaan superfood-aamiainen sekä lounas tarjoillaan pöytiin Bistro ELO:n puolella. Ilta- päivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan. Pakettiin sisältyy tilaussaunan ja saunakabinetti Kiulun käyttö 2 tunnin ajaksi sekä wellness-alueen monipuoliset palvelut. Paketti soveltuu 10-15 henkilölle

Kokoustekniikka

Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissamme on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja lisämaksusta langallinen internetyhteys.

Hinnat

Hinnat ovat per henkilö ja sisältävät kokoustilavuokran, yllä kuvatun tekniikan sekä arvonlisäveron. Kokouspakettien minimilaskutus on 10 henkilöä ja Wellness-kokouspaketissa 8 henkilöä.

Saapuminen

Hotellimme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsingissä. Raitiovaunu numero 10 pysähtyy hotellimme lähellä ja vierestä menevät lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan.

Yhteystiedot

 

Otathan yhteyttä, niin kerromme sinulle kokoustiloistamme ja -paketeistamme tarkemmin lisää. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja inspiroiva tilaisuus, jonka tuloksetkin ovat ylivertaiset.

Sammal

Mainiot puitteet kokousten lisäksi lounaspalavereille

10 henkilölle

Letto

Modernit tilaratkaisut itsenäisenä- ja kombinaatiotilana

60 henkilölle

Neva

Modernit tilaratkaisut itsenäisenä- ja kombinaatiotilana

96 henkilölle

Letto & Neva

Letto & Neva soveltuu projektityöskentelyyn ja tila voidaan helposti muuntaa monenlaisiin työskentelymuotoihin suunnikkaan muotoisten Vitra Map Table -pöytien avulla. Iltaisin tila muuntautuu tunnelmallisiin cocktailtilaisuuksiin ja illallisiin.

120 henkilölle

Kanerva

Upea kahvitori aivan kokoustilojen vieressä

25 henkilölle

Karpalo

Modernit tilaratkaisut itsenäisenä- ja kombinaatiotilana

45 henkilölle

Kanerva & Karpalo

Kanerva & Karpalo on ensimmäisen kerroksen kokoustila, joka sijaitsee upean kahvitori Männikön vieressä.

90 henkilölle

Hilla

Modernit tilaratkaisut itsenäisenä- ja kombinaatiotilana

50 henkilölle

Pursu

Modernit tilaratkaisut itsenäisenä- ja kombinaatiotilana

30 henkilölle

Hilla & Pursu

Hilla & Pursu on ensimmäisen kerroksen kokoustila, joka sijaitsee upean kahvitori Männikön vieressä. Tila soveltuu hyvin eri muotoisiin kokouksiin ja kohtaamisiin.

90 henkilölle

Lähteikkö

Suurin kombinaatiotilamme Lähteikkö tarjoaa loistavat puitteet seminaareille ja erilaisille kohtaamisille.

180 henkilölle

Männikkö

Männikkö on tapahtumatilojemme tunnelmallinen lounge, jossa tarjoilemme kokousvieraillemme kahvitukset. Monikäyttötila toimii loistavana lisänä Lähteikössä järjestettäviin tapahtumiin, lanseeraustilaisuuksiin ja minimessuihin.

180 henkilölle

Käpy

Luovaan työskentelyyn ja inspiroiviin hetkiin

15 henkilölle

Polku

Valoisa portaikko monimuotoisiin tapahtumiin

129 henkilölle

Naava

Kokouksiin ja työpajoihin

12 henkilölle

Jäkälä

Kokouksiin ja työpajoihin

12 henkilölle

Kolo

Pienemmälle neuvottelulle

6 henkilölle

Kiulu

Vapaamuotoisiin kylpytakkikokouksiin

10 henkilölle

Takkahuone

Takkahuone on tunnelmallinen lounge-alue, joka soveltuu parinkymmenen hengen vapaamuotoisiin tilaisuuksiin osana wellness-aluetta.

20 henkilölle