attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

Kohtaamisia
mahdollistaen

Etsi ja varaa kokoustiloja

Etäkokoukset VALOssa

VALO Hotel & Workissa järjestät laadukkaat sekä turvalliset etä- ja hybridikokoukset! Kun osa tai kaikki kokouksesi vieraat osallistuvat tilaisuuteen etänä, toimiva teknologia ja hyvät etäyhteydet ovat ensisijaisen tärkeitä. VALOn moderneissa kokoustiloissa onnistuvat hybridikokoukset- ja tapahtumat. Me tarjoamme ammattimaiset puitteet, laadukkaan teknologian sekä tueksenne alan ammattilaiset. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

ETÄKOKOUKSET

Kokoustila_Käpy

Etäkokous

Vie etäkokouksesi uudelle tasolle VALOssa. Meillä toteutat vaivatta tehokkaan etäkokouksen, jossa osa vieraistanne on paikan päällä ja osa etänä, teille käytössänne olevalla verkkokokousalustalla.

Hinta 250 € 

Kokoustila Lähteikkö

Hybriditapahtuma

Järjestä ammattimainen tapahtuma joko suorana tai jälkikäteen yleisölle, joka on kokonaan tai osin etänä. Hybriditapahtuma sopii hyvin paneelikeskusteluihin, webinaareihin sekä tilaisuuksiin usealla puhujalla.

Hinta 4000 €

VALO Hotel Helsinki Kokoustilat Letto Neva

Räätälöity hybriditapahtuma

Järjestä unelmiesi hybriditapahtuma VALOn upeissa tiloissa ammattimaisella tekniikalla. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuva unelmien hybriditapahtuma.

Hinta räätälöinnin mukaan