Kohtaamisia
mahdollistaen

Etsi ja varaa kokoustiloja

Letto&Neva_versio 7

Puolen päivän VALO

VALO-kokouspaketti sisältää tilavuokran, kahvitorimme vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä lounaan Bistro ELO:ssa.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

polku-featured

Koko päivän VALO

Tehopalaveri sisältää tilavuokran neljäksi (4) tunniksi nopeaan ja tehokkaaseen palaverointiin. Pakettiin sisältyy kahvitorin tarjoilut.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

Comfort_day_B (4)

Tehopalaveri

Tehopalaveri sisältää tilavuokran neljäksi (4) tunniksi nopeaan ja tehokkaaseen palaverointiin. Pakettiin sisältyy kahvitorin tarjoilut.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

brooke-lark-aGjP08-HbYY-unsplash

Aamiaiskokous

Aamiaiskokous sisältää VALO:n ravitsevan aamiaisen katettuna sovittuun kokoustilaan. Tilavuokra laskutetaan erikseen.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

HKA_8891

Lounaskokous

Lounaskokous sisältää kahden ruokalajin lounaan, kahvit ja VALO-suklaat tarjoiltuna sovittuun kokoustilaan. Tilavuokra laskutetaan erikseen.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

HKA_9026

Iltakokous

Iltakokous sisältää tilavuokran kolmeksi (3) tunniksi klo 17-20 välillä, kahvitorin tarjoilut, sekä herkullisen 3 ruokalajin illallisen bistro ELO:ssa.
 

SELAA KOKOUSTILOJA

 

Energiaa ja ideaa - kokouspaketti

Pakettiin kuuluu innovatiivisesti sisustettu kulmahuone Käpy, jonne katetaan superfood -aamiainen, sekä lounas pöytiin tarjoiltuna Bistro ELO:n puolella. Iltapäivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan. Soveltuu 10-15 henkilölle.

Wellness-kokous

Wellness-pakettiin sisältyy kokous Käpy-tilassa, joka on innovatiivisesti sisustettu kulmahuone VALO:n ensimmäisessä kerroksessa. Tilaan katetaan superfood-aamiainen sekä lounas tarjoillaan pöytiin Bistro ELO:n puolella. Iltapäivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan.

Pakettiin sisältyy tilaussaunan ja saunakabinetti Kiulun käyttö kahden tunnin ajaksi sekä wellness-alueen monipuoliset palvelut. Soveltuu 10-15 henkilölle.

After work ja tilaussauna

Vietä rennot after workit päivän päätteeksi! Pakettiin sisältyy kahden (2) tunnin ajaksi tilaussauna, Kiulu-saunakabinetin käyttö sekä wellness-alueen palvelut rentoutumisaltaineen. Illan täydentää pieni lajitelma fingerfoodeja sekä lasi viiniä, pullo pienpanimo-olutta tai alkoholiton virvoitusjuoma jokaiselle osallistujalle. Soveltuu 10-15 henkilölle.

Kokoustekniikka

Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissamme on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja lisämaksusta langallinen internetyhteys.

Hinnat

Hinnat ovat per henkilö ja sisältävät kokoustilavuokran, yllä kuvatun tekniikan sekä arvonlisäveron. Kokouspakettien minimilaskutus on 10 henkilöä ja Wellness-kokouspaketissa 8 henkilöä.

Saapuminen

Hotellimme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsingissä. Raitiovaunu numero 10 pysähtyy hotellimme lähellä ja vierestä menevät lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan.

Yhteystiedot

 

Otathan yhteyttä, niin kerromme sinulle kokoustiloistamme ja -paketeistamme tarkemmin lisää. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja inspiroiva tilaisuus, jonka tuloksetkin ovat ylivertaiset.