attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

Kohtaamisia
mahdollistaen

Etsi ja varaa kokoustiloja

Inspiroivat kokoukset VALOssa

VALO Hotel & Workin valmiit kokouspaketit kattavat kaiken aina pienistä tiimipalavereista suuriin 180 hengen tapahtumiin. VALOssa käytössänne ovat joustavien kokoustilojen lisäksi ravintolamme Bistro ELO sekä Lounge & Bar SUO ja kattokerroksen upea wellness-alue. VALOssa voit tilata maukkaat tarjoilut oman tilan rauhaan – joulukuun ja tammikuun ajan tarjoiluiden kattaminen tilaan veloituksetta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

VALO-KOKOUSPAKETIT

VALO Hotelli Helsinki kokoustila Naava

Vuorokauden VALO

Pakettiin kuuluu vuorokaudeksi ruokailut, kokoustilat, yöpyminen sekä wellness-alue. Vuorokauden VALOn voi ottaa aamupalasta aamupalaan tai lounaasta lounaaseen.

Hinta 280 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki kokoustilat Polku

Koko päivän VALO

Koko päivän VALO sisältää päivän ajaksi (max. 10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 70 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki kokous

Puolen päivän VALO

Puolen päivän VALO sisältää puolen päivän ajaksi (max. 5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin tarjoilut aamu- tai iltapäivällä sekä herkullisen lounaan.

Hinta 60 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki Wellness Poreallas

Wellness-kokous

Wellness-kokous sisältää koko päivän ajaksi (max.10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, hotelliaamiaisen, kolmen ruokalajin lounaan pöytiintarjoiltuna Bistro ELOssa, tarjoilut iltapäiväkahveille. Pakettiin sisältyy pääsy kattokerroksen wellness-alueelle, tilaussauna, Kiulu-saunakabinetti kahden (2) tunnin ajaksi sekä pyyhkeet.

Hinta 130 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Energiaa ja ideaa -kokous

Energiaa ja ideaa -kokous sisältää koko päivän ajaksi (max.10h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan,  hotelliaamiaisen, kolmen ruokalajin lounaan pöytiin tarjoiltuna Bistro ELOssa sekä tarjoilut iltapäiväkahveille.

Hinta 85 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki Ravintola

Kokous&illallinen Bistro Elossa

Kokous&illallinen sisältää päivän ajaksi kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahvitorin vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä, herkullisen lounaan sekä kahden ruokalajin illallisen Bistro ELOssa.

Hinta 100 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki ravintolat

Lounaskokous

Lounaskokous sisältää puolen päivän ajaksi (max.5h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan, kahden ruokalajin lounaan tarjoiltuna kokoustilaan sekä kahvit ja suklaakonvehdit.

Hinta 50 €/hlö 

VALO Hotelli Helsinki raviontolat

Aamiaiskokous

Aamiaiskokous sisältää klo 8-12 ajaksi (max.4h) kokoustilan ja modernin kokoustekniikan sekä ravitsevan aamiaisen.

Hinta 45 €/hlö

LISÄÄ KOKOUKSEESI

VALO Hotelli Helsinki Kokoustilat Sammal

Kahden ruokalajin illallinen

Nauti ihana kahden ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 35 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki Ravintola Lounge bar SUO

After work VALOssa

Vietä rennot after workit VALOssa! After workit sisältää lasilliset kuohuvaa ja charcuteriet tarjoiltuna Lounge & Bar SUOssa, valopihalla tai kahvitori Männikössä.

Hinta 25 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki Ravintolat Illallinen

Kolmen ruokalajin illallinen

Nauti ihana kolmen ruokalajin illallinen! Herkullinen illallinen nautitaan tunnelmallisessa ravintolassa tai oman tilan rauhassa.

Hinta 45 €/hlö

VALO Hotelli Helsinki wellness rentoutumisallas

After work wellness-alueella

Vietä rennot after workit päivän päätteeksi! After workit sisältää pääsyn wellness-alueelle, tilaussaunan, Kiulu-saunakabinetin kahdeksi (2) tunniksi sekä lajitelman fingerfoodeja.

Hinta 70 €/hlö 

Kokoustekniikka
Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissa on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja langallinen internet-yhteys. Meillä onnistuu myös etä- ja hybridikokoukset sekä tilaisuudet.

Haluatko kuulla lisää kokouksistamme?
Asiakaskokemus -ja myyntitiimi:
meetings.helsinki@valohotel.fi / +358 10 340 4000