Valmiiksi räätälöidyt kokouspaketit

Letto&Neva_versio 7 (3)

VALO-kokouspaketti

Koko päivän paketti sisältää kahvitorimme vaihtuvat ja energisoivat tarjoilut aamu- ja iltapäivällä sekä lounaan Bistro ELO:ssa.

Valo_0152 (2)

Puolipäivän VALO-kokouspaketti

Paketti sisältää yhden kahvituksen kahvitoriltamme sekä lounaan Bistro ELO:ssa.

polku-featured

Tehopalaveri­paketti

Nopeaan ja tehokkaaseen palaverointiin käytössäsi on monipuoliset tilamme neljäksi (4) tunniksi. Pakettiin sisältyy kahvitorin tarjoilut.

Valo_0709

Energiaa ja ideaa -kokouspaketti

Pakettiin kuuluu innovatiivisesti sisustettu kulmahuone, jonne katetaan superfood -aamiainen, sekä lounas pöytiin tarjoiltuna Bistro ELO:n puolella. Iltapäivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan.

VALO rooftop Sauna

Wellness-kokous

Wellness-pakettiin sisältyy kokous Käpy-tilassa, joka on innovatiivisesti sisustettu kulmahuone VALO:n ensimmäisessä kerroksessa. Tilaan katetaan superfood-aamiainen sekä lounas tarjoillaan pöytiin Bistro ELO:n puolella. Ilta- päivän breikille katetaan raikkaita pieniä yllätyksiä sekä herkkuja kokoustilaan. Pakettiin sisältyy tilaussaunan ja saunakabinetti Kiulun käyttö 2 tunnin ajaksi sekä wellness-alueen monipuoliset palvelut. Paketti soveltuu 10-15 henkilölle

Kokoustekniikka

Kaikissa tiloissamme on näyttö, nopea langaton internetyhteys, langaton esitystekniikka Click-Share ja fläppitaulu tai whiteboard. Suuremmissa kokoustiloissamme on Genelecin kaiuttimet ja puheäänentoisto. Saatavilla on myös induktiosilmukka ja lisämaksusta langallinen internetyhteys.

Hinnat

Hinnat ovat per henkilö ja sisältävät kokoustilavuokran, yllä kuvatun tekniikan sekä arvonlisäveron. Kokouspakettien minimilaskutus on 10 henkilöä ja Wellness-kokouspaketissa 8 henkilöä.

Saapuminen

Hotellimme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsingissä. Raitiovaunu numero 10 pysähtyy hotellimme lähellä ja vierestä menevät lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan.

Yhteystiedot

 

Otathan yhteyttä, niin kerromme sinulle kokoustiloistamme ja -paketeistamme tarkemmin lisää. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja inspiroiva tilaisuus, jonka tuloksetkin ovat ylivertaiset.