attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

Kohtaamisia
mahdollistaen

Etsi ja varaa kokoustiloja

Wellness-elämykset VALOssa

VALO Hotel & Workin wellness-alueella järjestät upeat kylpytakkikokoukset ja inspiroivat hyvinvointihetket ryhmille. Nauti raikkaista tarjoiluista, suomalaisista luonnonmukaisista hoidoista ja hirsisaunan lempeistä löylyistä. Hemmottelevat hoidot soveltuvat 8-20 hengelle ja luennot jopa 100 hengelle. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

SAUNAELÄMYKSET VALO x TERHEN

_DSC0349

Hoitava sauna -luento

Luennon aikana tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, käydään läpi saunan monipuolisia terveysvaikutuksia sekä kurkistetaan ainutlaatuiseen hoitoperinteeseen.

Luennon voi pitää minkä tahansa jo varatun kokoustilan yhteydessä.

Hinta 35 €/hlö

_DSC0567

Hoitava sauna -hetki

Hetkessä tutustutaan suomalaisen saunan terveysvaikutuksiin ja hoitavaan saunakulttuuriin. Nauti kevyistä ja ohjatuista saunahoidoista, kuten turvejalkakylvystä yhdistettynä savisilmähauteisiin.

Hoitohetken voi pitää myös ilman hotelli- tai kokousvarausta.

Hinta 55 €/hlö

_DSC0316

Hoitava sauna -workshop

Workshopissa tutustutaan suomalaisen saunan erityispiirteisiin, saunan terveysvaikutuksiin, parantavaan luontoon sekä hoitoperinteeseen. Opit yrteistä ja pääset valmistamaan oman yrttinyytin hierontaa varten.

Workshopin voi pitää myös ilman hotelli- tai kokousvarausta.

Hinta 119 €/hlö

WELLNESS-LUENNOT VALO x ANDAS

Oman mielen johtaminen -luento

Oman mielen johtamisen luennolla kerrotaan keinoista, joilla voidaan auttaa jaksamaan paremmin kuormittavinakin aikoina. Luennolla opitaan ymmärtämään paremmin miten mielemme toimii. Itsensä johtaminen ja tietoinen läsnäolo vähentävät stressiä, parantavat keskittymiskykyä ja edesauttavat palautumista. Itsensä johtamisen taito on myös edellytys sille, että pystyy kohtaamaan ja johtamaan muita.

shutterstock_1032280819

Oman mielen johtaminen -luento

Luennon voi pitää minkä tahansa jo varatun kokoustilan yhteydessä.

Hinta 55 €/hlö

calm5

Oman mielen johtaminen -luento + kokous

Luento + kokous sisältää tilaisuuteen sopivan kokoustilan sekä luennon.

Hinta 65 €/hlö

iStock_000021930618_Large

Oman mielen johtaminen -luento + kokous + wellness

Luento + kokous + wellness sisältää tilaisuuteen sopivan kokoustilan, luennon ja kattoterassin wellness-alueen upeilla saunoilla ja altailla.

Hinta 75 €/hlö