attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

Turvallinen vierailu VALOssa

Toimet turvallisuuden takaamiseksi

Me VALOssa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ja puhtaan ympäristön puolesta koronatilanteen vallitessa. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Porrastettu aamiainen

Viikonloppuisin Bistro ELOn aamiainen on porrastettu 30 min välein. Voit varata itsellesi sopivan saapumisajan kotisivuiltamme. Aamiaiseen on varattu aikaa noin yksi tunti. Huomioithan, että saat itse valita paikan päällä pöydän. Voit nauttia aamiaisesta Bistro ELOssa, Lounge & Bar SUOssa tai valopihalla. Varaa aika täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc

Lauantai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-11. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11

Sunnuntai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-12. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11 | 11-11.30 | 11.30-12

Illallinen

Perjantaisin ja lauantaisin ravintolamme on auki iltaisin klo 17-23. Anniskelu ravintolassa päättyy klo 22. Suosittelemme tekemään illalliselle pöytävarauksen etukäteen: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Käsien desinfiointi

Olemme asettaneet hotelliin käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät hotellin julkisista tiloista seuraavista paikoista: hotellin ja ravintolan sisäänkäynnit, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc -tilojen ja hissien edustat.

Turvavälien noudattaminen

Noudatamme suositeltua 1-2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Palvelutilanteet

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuunottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja.  Tarjoamme myös asiakkaillemme kasvomaskeja vastaanotossa. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Huoneavaimet desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Henkilöstön ohjeistus

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa. Olemme asettaneet turvavälijonotuspisteet tiloihimme lattiamerkinnöin.

Tehostettu siivoaminen

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön  jälkeen.

Wellness-alue

Toiminta alueella

Wellness-alueella jokaisen vieraan omalla vastuulla on huolehtia riittävistä turvaväleistä ja ohjeiden noudattamisesta. Wellness-alueen tarkat ohjeistukset turvallisuuden takaamiseksi löytyvät wellness-alueen sisäänkäynniltä, pukuhuoneista sekä allasbaarin luota. Viikonloppuisin wellness-alue on erittäin suosittu, joten iltaisin on enemmän vierailijoita.

  • Vaihda uima-asu valmiiksi huoneessa.
  • Ota pyyhe/kylpytakki mukaasti huoneesta – voit vuokrata kylpytakin ja tossut vastaanotostamme 10 € hintaan.
  • Viivy wellness-alueella enintään tunnin ajan, jotta jokaisella on tilaa nauttia wellness-elämyksistä.

Aukioloajat

Ma-To 7 – 9.30 & 16-22
Pe 7 – 9.30 & 16-23
La  8-11 & 16-23
Su 8 – 11 & 16-22

Iltaisin klo 20 jälkeen wellness-alue on varattu vain yli 16-vuotiaiden käyttöön.

Wellness bar

Wellness bar on avoinna pe-la klo 16-22.

Kiulu-kabinetti

Voit tiedustella Kiulu-kabinetin saatavuutta asiakaskokemus- ja myyntitiimiltämme: meetings.helsinki@valohotel.fi / 010 340 4000.

Ravintolat

Bistro ELOn aukioloajat

Maanantai – Torstai
7 – 9.30 | 11 – 13 | 18 – 22

Perjantai
7 – 9.30 | 11 – 13 | 17 – 23
(anniskelu päättyy klo 22)

Lauantai
8 – 11 | 17 – 23
(anniskelu päättyy klo 22)

Sunnuntai
8 – 12

Lounge & Bar SUOn aukioloajat

Tiistai – Torstai
17 – 22

Perjantai – Lauantai
16 – 23

Aamiainen

Viikonloppuisin laajennamme aamiaista tarjoiltavaksi Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa. SUOn puolella ei ole lämmintä keittiötä, joten lämpimät noudetaan avokeittiöstä ELOsta. Ruokailu on mahdollista ELOssa, SUOssa sekä yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Aamiaisen vieraita porrastetaan 30 minuutin välein.

Aamiaisella tarjoamme kertakäyttöhanskoja aamiaisbuffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein aamiaisen aikana.

Lounas

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan lounasta Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa ja yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä.

Lounaalla tarjoamme kertakäyttöhanskoja buffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein lounaan aikana.

Illallinen

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan illallista Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Käsidesit ovat tarjolla ravintolan sisääntulossa.

Room Service

Jos ruokailet mieluummin huoneessasi, voit tilata Room Servicen annoksia läpi vuorokauden tai ravintolan ala carte- annoksia ravintolan iltaaukioloaikojen mukaan. Shopistamme voit ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita vuorokauden ympäri.

Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22.

VALO Shop

VALO Shop palvelee 24/7 virkistävillä herkuilla ja juomilla. Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22. VALO Shopista voi ostaa juomia mukaan wellness-alueelle.

Minibaarit

Huoneiden minibaarit ovat normaalisti käytössä vuorokauden ympäri. Minibaareja ei täytetä klo 22-09 välisenä aikana. Minibaarista voi ottaa juomia mukaan wellness-alueelle.

Kokoukset ja tapahtumat

Aikataulut

Tilaisuuksia ei voi järjestää klo 22 jälkeen hallituksen antamisen ohjeistuksien vuoksi.

Tilakapasiteetit

Jokaisen tilan henkilömäärän kapasiteetti on puolitettu normaalista.  Tiloissamme on tilaa kokoustaa turvallisesti – asiakaskokemus- ja myyntitiimimme katsoo jokaiseen tilaisuuteen aina tarpeen mukaan sopivan kokoustilan, jotta turvavälit toteutuvat.

Etä- ja hybridikokoukset

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös sujuva etä- tai hybridikokous, johon osa kokoukseen osallistujista tai puhujista osallistuu etänä.

Turvalliset kokoukset

Kokoushenkilökuntamme ohjaa asiakkaamme kokoustiloihin, taukokahville ja lounaalle ennakkoon sovittujen aikataulujen mukaisesti.  Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä ruokailun buffetpöydän yhteydessä. Kertakäyttöhanskoja on tarjolla kahvitorin buffetpöydällä asiakkaiden käyttöön. Buffetpöydän ottimia vaihdetaan usein. Pöydät ja tuolien pinnat puhdistetaan huolellisesti kunkin pöytäseurueen jälkeen.

Koronaohjeistus päivitetty: 9.11.2020

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu koronaoireisena hotelleihimme tai ravintoloihimme.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita vierailullasi, niin olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valohotel.fi