Koronaohjeistus

Koronaohjeistus | VALO Hotelli Helsinki

VALO Hotel Helsingin koronaohjeistus kertoo ajankohtaiset toimemme turvallisten vierailujen puolesta. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Koronaohjeistus päivitetty: 8.9.2021

VALO Hotelli Helsinki aamiainen huoneeseen turvallisuus

Aamiainen

Tutustu aamiaisen turvallisuusohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

VALO Hotelli Helsinki kokoustila Takkahuone

Wellness

Tutustu wellness-alueemme ohjeistukseen sekä rajoituksiin.

Bistro Elo_yleiskuva suppea

Ravintolat

Tutustu ravintoloidemme turvallisuusohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

VALO Hotelli Helsinki virtuaalitapahtumat

Kokoukset & tapahtumat

Tutustu kokousten ja tapahtumien ohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

DSC_0059 (1)

Toimenpiteet julkisissa tiloissa

Tutustu VALOn tehostettuihin toimenpiteisiin sekä ohjeistukseen.

VALO Hotelli self-check in turvallisuus

Self-check in & check out

Käytä vieraillessasi kontaktitonta check in -automaattia sisään- ja uloskirjautumiseen.

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan VALOn 1.kerroksen ravintoloissa. Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Aamiainen on porrastettu aamiaiskupongeilla, jotka jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta. Aamiaiskupongissa on aika, jonka välillä sinun tulee saapua aamiaiselle. Esimerkki: Jos aamiaiskupongin aikavälinä on 7-7:30, voit saapua aamiaiselle vaikka klo 7:15.

Muistathan noutaa aamiaiskupongin vastaanotosta, mikäli kirjaudut hotelliin sisään self check-in -automaatilla.

Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Aukioloajat: MA-PE 7-9.30 | LA-SU: 8-11

Wellness

Ajanvarauslinkki wellness-alueelle lähetetään sähköpostiin muutama päivä ennen majoitusvarauksesi alkamista. Alueella voi olla max. max. 60 kerralla 1h 45 min ajan. Majoituksesi hintaan sisältyy yksi varausaika wellness-alueelle, ethän siis varaa useampaa aikaa peräkkäin. Suosittelemme varaamaan ajan hyvissä ajoin.

Wellness-alue on varattu yli 16-vuotiaiden käyttöön iltaisin klo 20 jälkeen. Vaihdathan uima-asusi jo huoneessa ja ota pyyhe/kylpytakki mukaasi. Kylpytakit ja tossut kuuluvat Comfort- ja Deluxe-huoneluokkiin. Jos yövyt Smart-huoneluokassa, voit vuokrata kylpytakin ja tossut vastaanotostamme hintaan 10 €.

Wellness-alueella jokaisen vieraan omalla vastuulla on huolehtia riittävistä turvaväleistä ja ohjeiden noudattamisesta.

Muistathan noutaa erillisen avainkortin wellness-alueelle ja kuntosalille vastaanotosta, mikäli kirjaudut hotelliin sisään self check-in -automaatilla.

Wellness-alueen aukioloajat
8-11, 15-23, LA-SU 8-12, 15-23

Wellness barin aukioloajat:

PE-LA 16-23 (anniskelu klo 22 asti)

Kuntosalin aukioloajat
MA-SU 7-22

Varaa hotelliyö

Ravintolat

Bistro ELOn aukioloajat: MA-TO 17-22 (keittiö 21) | PE-LA 16-23 (keittiö 22)

Seuraamme viranomaismääräyksiä ja noudatamme THL:n suosituksia. Uusien viranomaismääräysten mukaisesti ravintolamme paikat on rajattu siten, että istuinpaikoista on käytössä 75%.

Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Palvelemme ravintolassamme, take awayna sekä huonepalveluna. Katso aukioloajat ja menuvaihtoehdot täältä: https://bistroelo.fi/

Huoneiden minibaarit ovat käytössä vuorokauden ympäri.  VALO Shop hotellin aulassa myy yksittäispakattuja snackeja sekä alkoholittomia juomia 24/7. Voit ottaa tuotteet mukaasi huoneeseen.

Kokoukset ja tapahtumat

VALOssa tapahtumien järjestäminen on aina turvallista. Noudatamme hallituksen antamia ohjeistuksia ja kokoontumisrajoituksia.  Ajankohtaiset rajoitukset ja yksityiskohdat kertoo asiakaskokemus- ja myyntitiimimme:  +358 10 340 4000, reservations.helsinki@valohotel.fi.

Varaa kokoustila online 

Sisään- ja uloskirjautuminen

Voit kirjautua sisään hotellin 1.kerroksen vastaanoton vieressä olevilla self-check in -automaateilla tai ilmoittautumalla vastaanottoon.  Uloskirjautumisen voit hoitaa sähköpostiisi saapuvan linkin kautta tai 1.kerroksen self check-in -automaatilla. Avaimen voit jättää huoneeseesi tai self check-in -automaatin luona olevaan laatikkoon. Sisään- ja uloskirjautumisajat löydät tämän sivun lopusta.

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Olemme asettaneet hotelliin käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät hotellin julkisista tiloista seuraavista paikoista: hotellin ja ravintolan sisäänkäynnit, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc -tilojen ja hissien edustat. Noudatamme suositeltua 2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken anniskelutiloissa.

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuun ottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja.  Tarjoamme myös asiakkaillemme kasvomaskeja vastaanotossa. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Huoneavaimet desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa. Olemme asettaneet turvavälijonotuspisteet tiloihimme lattiamerkinnöin.

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Kaikkien pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön jälkeen.

VALO Hotel & Workin “Suunnitelma lähikontaktien estämiseksi” on nähtävillä vastaanoton tai ravintolan henkilökunnan toimesta pyydettäessä.

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu koronaoireisena hotelleihimme tai ravintoloihimme.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita vierailullasi, niin olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valohotel.fi