attention icon

Koronaohjeistus

Koronaohjeistus | VALO Hotelli Helsinki

VALO Hotel Helsingin koronaohjeistus kertoo ajankohtaiset toimemme turvallisten vierailujen puolesta. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Koronaohjeistus päivitetty: 11.05.2021

VALO Hotelli Helsinki aamiainen huoneeseen turvallisuus

Aamiainen

Tutustu aamiaisen turvallisuusohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

VALO Hotelli Helsinki kokoustila Takkahuone

Wellness

Tutustu wellness-alueemme ohjeistukseen sekä rajoituksiin.

Bistro Elo_yleiskuva suppea

Ravintolat

Tutustu ravintoloidemme turvallisuusohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

VALO Hotelli Helsinki virtuaalitapahtumat

Kokoukset & tapahtumat

Tutustu kokousten ja tapahtumien ohjeistukseen sekä toimenpiteisiin.

DSC_0059 (1)

Toimenpiteet julkisissa tiloissa

Tutustu VALOn tehostettuihin toimenpiteisiin sekä ohjeistukseen.

VALO Hotelli self-check in turvallisuus

Self-check in & check out

Käytä vieraillessasi kontaktitonta check in -automaattia sisään- ja uloskirjautumiseen.

Aamiainen

Olemme tällä hetkellä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa ja se vaikuttaa merkittävästi ravintolamme toimintaan. Hallituksen uusien linjausten myötä muokkaamme ravintolatoimintaamme ajantasaisten ohjeiden mukaisesti. Hotelliasiakkaille tarjoillaan aamiainen Bistro ELOssa, jonka asiakaspaikat on puolitettu tavallisesta. Porrastukset aamiaisen noutoon otetaan käyttöön turvavälien ylläpitämiseksi, kun asiakasmäärä sitä edellyttää. Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Bistro ELOn aamiainen tarjoillaan 19.4. alkaen arkisin klo 7–9.30 ja la-su klo 8-11.

Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Wellness

Wellness on torstaista 29.4. alkaen auki joka ilta klo 15-23. Alueella voi olla max. 20 henkilöä kerrallaan 45 minuutin ajan. Saat wellness-alueen ajanvarauslinkin sähköpostiisi ennen saapumistasi hotelliin.

Ravintolat

Seuraamme viranomaismääräyksiä ja noudatamme THL:n suosituksia. Uusien viranomaismääräysten mukaisesti ravintolamme paikat on rajattu 50% normaalista ja anniskelu päättyy klo 17.

Aamiainen: katso ajantasainen info yläpuolelta, tai klikkaamalla: https://valohotel.fi/koronaohjeistus/#aamiainen

Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Palvelemme ravintolassamme, take awayna sekä huonepalveluna. Katso palveluajat, ohjeistus sekä menuvaihtoehdot täältä: https://bistroelo.fi/

Huoneiden minibaarit ovat käytössä vuorokauden ympäri. Minibaareja ei täytetä klo 17-09 välisenä aikana.

VALO Shop hotellin aulassa myy yksittäispakattuja snackeja sekä alkoholittomia juomia 24/7. Voit ottaa tuotteet mukaasi huoneeseen.

Kokoukset ja tapahtumat

VALOssa tapahtuu myös sulkutilan aikana, meillä tapahtumien järjestäminen on aina turvallista. Noudatamme hallituksen antamia ohjeistuksia ja kokoontumisrajoituksia.  Ajankohtaiset rajoitukset ja yksityiskohdat kertoo asiakaskokemus- ja myyntitiimimme:  +358 10 340 4000, reservations.helsinki@valohotel.fi.

Varaa kokoustila online 

Sisään- ja uloskirjautuminen

Voit kirjautua sisään hotelliin käyttäen VALOn vastaanoton yhteydestä 1. kerroksesta löytyviä self-check in -automaatteja.
Uloskirjautumisen voit myös hoitaa automaatilla ja jättää avaimesi automaatin luona olevaan laatikkoon, tai kirjautua ulos sähköpostiisi saapuvalla linkillä. Kirjautuessasi ulos moibiililla voit jättää avaimen hotellihuoneeseen tai hotellin vastaanottoon.

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Olemme asettaneet hotelliin käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät hotellin julkisista tiloista seuraavista paikoista: hotellin ja ravintolan sisäänkäynnit, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc -tilojen ja hissien edustat.

Noudatamme suositeltua 2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuun ottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja.  Tarjoamme myös asiakkaillemme kasvomaskeja vastaanotossa. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Huoneavaimet desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa. Olemme asettaneet turvavälijonotuspisteet tiloihimme lattiamerkinnöin.

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Kaikkien pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön jälkeen.

VALO Hotel & Workin “Suunnitelma lähikontaktien estämiseksi” on nähtävillä vastaanoton tai ravintolan henkilökunnan toimesta pyydettäessä.

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu koronaoireisena hotelleihimme tai ravintoloihimme.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita vierailullasi, niin olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valohotel.fi