attention icon

Pysäköinti Ruskeasuo

Pysäköinti | Hotelli Helsinki

VALO Hotelli Helsingissä voit pysäköidä hotellin omaan maksulliseen halliin edullisesti. Ruskeasuon pysäköintihalli on avoinna kaikille 24/7. Erinomainen sijainti Mannerheimintien varrella Etelä-Haagan ja Pikku Huopalahden kupeessa.

Pysäköintihallin ajoramppi on osoitteessa Nauvontie 10. Asiakaspaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl, sekä pyöräpaikat. Parkkihallin max. korkeus on 2,8m ylätasanteella. Pysäköintihallista on kulku sisäkautta VALO Hotel & Workin tiloihin.

Pysäköintihinnasto

Tunti 4 €
(1h)

Päivä 15 €
(klo 09.00 – 17.00)

Vuorokausi 25 €
(24h)

Kaikki pysäköintihinnat sisältävät alvin.

Sähköauton lataus

VALO Hotel & Workin parkkihallista löytyy 20 kpl sähköautojen latauspaikkoja. Sähköauton lataus tapahtuu eParking -sovelluksen kautta. Sovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta ja sinne tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Latauksen hinta on 0,15 € /KWH.

Autopesu ja rengaspalvelut

VALOn parkkihallissa toimii Future Carwash Servicen autopesu ja palvelut. Avajaisviikolla 29.3.-4.4. alennus auton käsinpesuista -50% koodilla VALO50. Lisäksi kaikki rengaspalvelut -30% kesälle 1.6. asti koodilla VALO30. Varaa aika tästä, jätä auto parkkiin ja anna avaimet vastaanottoon.