attention icon

Ravintolat & kokoukset

Oletko valoisa ja ihmisläheinen sekä valmis luomaan muistoja asiakkaillemme? Etsimme nyt vahvistuksia VALOn ravintoloiden ja kokouspalveluiden tiimiin. Katso avoimet positiot ja lähetä meille hakemuksesi, odotamme innolla!

Hae töihin VALOn ravintoloihin & kokouspalveluihin!

VALO Hotel & Work tuo yhteen hotellin, toimiston ja kokoukset: korkeatasoisen hotellimme palvelut tekevät työympäristöstä arjen luksusta, ja samalla toimiston & kokousten ilo ja energia elävöittävät hotelliamme päiväsaikaan. Se on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie vastuulliset kiinteistöt aivan uudelle tasolle.

Osaava operatiivinen tiimimme muodostuu vastaanoton, kokous – ja tapahtumapuolen ja ravintoloiden henkilökunnasta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yhdessä vastaamme koko VALOn laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Toivommekin saavamme porukkaamme iloisen ja positiivisen työkaverin.

Syksyn näkymät edellyttävät lisävahvistuksia VALOn moniosaajien joukkoomme. Tiivistämme entisestään yhteistyötä eri työtehtävien välillä ja haemme nyt joukkuepelaajia seuraaviin positioihin.

 

VUOROMESTARI, BISTRO ELO

Etsimme Bistro ELOn keittiön ammattilaisten joukkoon lisävahvistusta. ELO on rentoa bistroruokaa tarjoileva skandinaavinen ravintola. Huomioimme sesongit ja käytämme orgaanisia ja kotimaisia raaka-aineita. Tulet työskentelemään osana lämmintä keittiötä, jossa hiiligrillin kautta tulevat annokset ovat suuressa osassa.

Bistro ELO toimii VALOssa, joka ei ole vain hotelli. VALO on monipuolista työtilaa, inspiroivia kokouksia ja virkistäviä palveluita. VALO on täysin uudenlainen konsepti jossa operoimme useilla eri käyttötarkoituksilla samoissa tiloissa. Bistro ELO on koko VALOn sydän ja keittiön vuoromestarina olet luomassa laadukkaita elämyksiä vieraillemme.

Tässä roolissa menestyäksesi tarvitset jo kokemusta vuoromestarina työskentelystä a la carte-ravintolassa vähintään muutaman vuoden ajalta. Haluat tehdä laadukkaasti ja olla mukana kehittämässä tuotettamme. Saat tukea työssä onnistumiseen koko ELOn tiimiltä ja tietysti sekä keittiömestarilta, että keittiöpäälliköltä. Työ on iltapainotteista, mutta et kaihda myöskään vuoroja päivisin lounasserviisissä.

Tehtävä on kokoaikainen (112,5h / 3 vko) ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Hakemukset ja lisätiedot 6.10. mennessä: ravintolatoimenpäällikkö Terhi Stenvall / terhi.stenvall@valohotel.fi.

MEETINGS & EVENTS TARJOILIJA

Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Onko sinulla rohkeutta, empatiaa ja sympatiaa? Haluamme, että tuot persoonasi peliin jokaisessa hetkessä. Me luomme asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa. Arvostamme avointa ja positiivista tekemistä unohtamatta tietenkään myynnillisiä tavoitteita.

Avoin, kutsuva, luonnollinen, energinen ja dynaaminen. Tätä kaikkea on VALO Hotel & Workin kokous- ja tapahtumatilat palveluineen, jotka tukevat joustavilla tiloillaan VALO:n ydinkonseptia ”aina käytössä”.  VALO Hotel & Workin lämminhenkisissä kokous- ja tapahtumatiloissa onnistuu tilaisuudet aina pienistä tiimipalavereista suuriin tapahtumiin. Meiltä löydät 13 tapahtuma- ja kokoustilaa ja 422 neuvottelu- ja työhuonetta.

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ, BISTRO ELO

Olet iltapainotteiseen työhön tottunut asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluaa vastata niin asiakaskokemuksen kuin työntekijäkokemuksen osalta onnistumisesta. Meillä on laadukas tuote, upea työympäristö sekä mahtavat kollegat ja tiimi. Ymmärrät esimiestyöhön kuuluvat prosessit ja jaksat huolehtia niistä. Bistro ELOn iltaserviiisin lisäksi teet satunnaisesti vuoroja myös muilla osastoilla. Syksyn sesongin jälkeen on hyvinkin mahdollista, että työsuhteesi saa jatkoa. Haluatko liittyä VALOn tiimiin tekemään töitä meidän kanssa?

TARJOILIJOITA

Haluat olla salimme stara, joka hurmaa omalla persoonallaan vieraamme. Olet kiinnostunut ruuasta ja viinistä ja näiden myymisestä. Meillä on kiva tiimi, joka odottaa vahvistusta syksyksi ja pääset työskentelemään monipuolisesti eri tehtävissä ja eri pisteissä, pääpaino kuitenkin iltapainotteisesti Bistro ELOssa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Mirjamille, Terhille tai Leenalle (alla yhteystiedot) viimeistään 6.10.2021. Tehtävät ovat sopimuksemme mukaan joko koko- tai osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Tehtävät alkavat sopimukseen mukaan / oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä antavat:

Meeting & Eventsin työtehtävät:
Mirjami Lahtinen, Meeting Manager
mirjami.lahtinen@valohotel.fi
+358 50 306 5983

Food & Beveragen työtehtävät:
Leena Sandoval, ravintolapäällikkö (sali)
leena.sandoval@valohotel.fi
+358 50 531 3546

Terhi Stenvall, ravintolatoimenpäällikkö
terhi.stenvall@valohotel.fi
+358 50 3530 305