attention icon

Tarjoilijaksi Bistro ELOon

Etsimme nyt timanttista tarjoilijaa VALO Hotel & Workin tunnelmallisen ravintolan, Bistro ELOn tiimiin yhden meistä siirtyessä opiskelemaan. Löytyykö sinulta rohkeutta, energiaa ja halua luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia?

Kohti ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia

Etsimme nyt timanttista tarjoilijaa VALO Hotel & Workin tunnelmallisen ravintolan, Bistro ELOn tiimiin yhden meistä siirtyessä opiskelemaan. Löytyykö sinulta rohkeutta, energiaa ja halua luoda ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia? Haluamme, että tuot persoonasi peliin jokaisessa hetkessä. Yhdessä luomme asiakkaitamme kuunnellen unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä VALOssa.

Bistro ELO on laadukas, mutta rennon skandityylinen bistro VALOn sydämessä. Olemme avoinna aamiaisesta illalliseen lähes vuoden jokaisena päivänä. Menumme koostuu kauden parhaista, pohjoismaisista raaka-aineista ja on kala- ja kasvispainotteinen. Viinilistamme koostuu eurooppalaisista luomu- ja biodynaamisista viineistä. Bistrossa pääset osaksi hymyilevää ja osaavaa tiimiä.

Etsimme henkilöä, jolla on jo hieman kokemusta ala carte- tarjoilusta mutta ennen kaikkea haluat oppia uutta. VALOn tiimissä pääset toteuttamaan myös monipuolisesti ala carte- työn lisäksi erilaisia tapahtumia, lounaita ja kokouksia. Olet kiinnostunut hyvästä ruuasta ja tunnet viineistä jo ainakin perusteet ja olet luonteva asiakastyössäsi. Työskentelet aamu-ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimuksen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen (112,5h / 90 h / 3 vko)

Lähetäthän viestiä kokous- ja ravintolapäällikkö Mirjamille pikaisesti, niin pääsemme sopimaan tapaamista VALO Hotel & Workissa.  

Hakemukset & yhteydenotot: mirjami.lahtinen@valohotel.fi 
Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Tutustu Bistro ELOon paremmin täältä.