attention icon

Osaksi energistä VALO-tiimiä?

Haluatko olla osa kasvavaa ja energistä VALO-tiimiä, jonka arvoja ovat avoimuus, rohkeus ja välittäminen? Etsimme valovoimaisia ja energisiä vastaanottovirkailijoita tiimiimme, joille asiakaskokemuksen luominen on sydämen asia.

Vastaanottovirkailijoita VALOon

Me VALO Hotel & Workissa etsimme iloiseen joukkoomme valovoimaisia vastaanottovirkailijoita. Arvomme avoimuus, rohkeus ja välittäminen näkyvät päivittäisessä arjessamme. Toivommekin saavamme porukkaamme iloisen ja positiivisen työkaverin!

Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Onko sinulla rohkeutta, empatiaa ja sympatiaa? Haluamme, että tuot persoonasi peliin jokaisessa hetkessä.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset asiakaspalveluun liittyvät tehtävät ja sinulla on aito halu kuunnella asiakasta, ratkaista heidän tarpeitaan ja innostaa ostamaan palveluita, joita he eivät osaa kysyäkään. On loistavaa jos sinulla on jo kokemusta vastaanottotyöstä ja hotelliala on lähellä sydäntäsi.

VALO Hotel & Work on täysin uudenlainen konsepti, joka tuo hotellihuoneet ja toimitilat saumattomasti yhteen. Joustavat kokoustilat sekä elämyksellinen ravintolatarjonta ja Wellness-alue viimeistelevät upean kokonaisuuden. Haluamme olla alan innovatiivisin ja kehittyvin työpaikka, jossa kaikilla on mukava työskennellä.

Innostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: rekry@valohotel.fi.

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin saamme niitä ja valitsemme oikean henkilön tehtävään heti hänet löydettyämme.