attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon aamiaiselle ja illalliselle. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen ja varauslinkit täältä.

VALO Comfort

Lepoon ja rentoutumiseen

Laadukkaasti sisustetuissa 17 m2:n VALO Comfort -huoneissa viihdyt helposti pidempäänkin. Liikkuvan ihmisen lepoon ja rentoutumiseen suunniteltu huone soveltuu jopa neljälle hengelle.

49" taulu-tv · hiustenkuivaaja · parisänky/kaksi erillistä sänkyä · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku · VALO huonetabletti

Valo_icons

Aamiainen

Valo_icons

Sauna- ja allasosasto

Valo_icons

Kuntosali

Valo_icons

WiFi

1-4 hlö / 17 m2

  • Parisänky
  • 49” taulutelevisio
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto & valaistus

 

Ole matkallasi kuin kotonasi

VALO Comfort -huone on sinun oma pieni tilasi; täällä odottaa puhdas mukavuus ja aidon rauhalliset yöunet. Huone on täysin hiljainen ja viihtyisä kotipesä, jossa seinänaapureista ei ole tietoakaan. Kaikissa materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Näppärästä pienestä kylpyhuoneesta löydät mm. Woodion tyylikkään pesualtaan.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten pehmeämpää valaistusta tai lämpöä pakkaspäivään. Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä seinältä löytyy 49 tuuman taulu-tv ChromeCast-ominaisuudella.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä.

Työmatkalla VALOssa?

Kaikki VALOn hotellihuoneet voivat olla myös erittäin mukavia työhuoneita. Et löydä huoneesi nurkasta perinteistä työpöytää, vaan muutamme halutessasi koko huoneesi toimistoksi aina valaistusta myöten. Voit kysyä lisää toimistohuoneesta ja sen hinnoista hotellimme vastaanotosta. Lisäksi hotellin 2. kerroksesta löytyy kauniita yhteistiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin.