attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa
Meille sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on tärkeintä. Katso turvallisen vierailun ohjeet

Wellness
& saunat

Wellness-alue | VALO Hotelli Helsinki

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia. Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisaltaita, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali.

Poikkeusaukioloajat ja ohjeet

Uusien 25.2. voimaan astuvien rajoitusten myötä wellness-alueelle on porrastettu 60 minuutin vierailut.  Perjantaisin ja lauantaisin vierailuaika on 30 minuuttia. Porrastuksien avulla haluamme varmistaa,  että kaikki vieraamme saavat mahdollisuuden käydä wellness-alueella. Rajoituksien myötä porrastamme vuorot hotellissa olevan henkilömäärän mukaisesti. Viikonloppuisin vieraita on enemmän, jonka vuoksi vierailuaika on lyhyempi.

Aamuisin wellness-alueemme on suljettu. Kuntosalimme on myös suljettu toistaiseksi. Iltaisin klo 20 jälkeen wellness-alue on varattu vain yli 16-vuotiaiden käyttöön.

Wellness-alue on auki:  Ma-Su klo 15-23

Wellness-alueelle tulee varata aika nettiajanvarauksesta täältä:
https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/OXoFwOD?persons=1&locale=fi

Turvallisesti wellness-alueella

Henkilökuntamme valvoo wellness-alueella turvavälien toteutumista. Jokaisen vieraan vastuulla on kuitenkin huolehtia riittävistä turvaväleistä ja ohjeiden noudattamisesta. Wellness-alueen tarkat ohjeistukset turvallisuuden takaamiseksi löytyvät wellness-alueen sisäänkäynniltä, pukuhuoneista sekä allasbaarin luota.  Vaihdathan uima-asun valmiiksi huoneessa, sillä wellness-alueen pukuhuoneet eivät ole tällä hetkellä käytössä. Ota pyyhe/kylpytakki mukaasi huoneesta. Voit vuokrata kylpytakin vastaanotostamme 10 € hintaan. Viivythän wellness-alueella varaamasi ajan mukaisesti, jotta jokaisella on tilaa nauttia wellness-alueesta. Lue lisää turvallisesta vierailusta VALOssa: valohotel.fi/koronaohjeistus

Sisäänpääsy

Wellness-alue on toistaiseksi käytössä vain majoittujille.

VALO Hotelli Helsinki Wellness sauna

Myymälä

VALO Shop -myymälässämme on valikoima uima-asuja, laadukasta luonnon kosmetiikkaa, saunatuoksuja sekä vuokralla kylpytakkeja.

VALO Hotelli Helsinki Kuntosali

Kuntosali

Parhaat lahjat tulee pienissä paketeissa! VALOn kompaktilla kuntosalilla nousee hiki pintaan ammattilaisten laitteilla.

VALO Hotelli Helsinki Wellness kylmäallas

Wellness-elämykset & luennot

VALOssa järjestät inspiroivat hyvinvointihetket ryhmille. Nauti raikkaista tarjoiluista, suomalaisista luonnonmukaisista hoidoista ja hirsisaunan lempeistä löylyistä.

Tutustu paketteihin

Wellness-alueella

  • kuntosali
  • 2 hirsisaunaa
  • 2 perinteistä saunaa
  • 1 höyrysauna
  • 1 rentoutumisallas
  • 1 kylmävesiallas
  • 1 poreallas
  • takkahuone
  • allasbaari