attention icon
VALO Hotelli Helsinki myynti

Osoite

Mannerheimintie 109, Helsinki
Pysäköintihalli: Nauvontie 10, Helsinki

Saapumisohjeet

VALO sijaitsee Mannerheimintien erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Bussit 415 (Helsinki-Vantaa lentokenttä … Helsingin keskusta), 23, 40-43, 63, 200, 321 ja 411 kuljettavat hotellin eteen tai välittömään läheisyyteen ja keskustasta tullessa raitiovaunu numero 10 tuo lähelle hotellia. Vierestä menevät lukuisat eri bussiyhteydet niin keskustaan kuin myös lentokentän suuntaan. VALOssa on myös turvalliset pyöräpaikat parkkihallissamme sekä lainapolkupyöriä vieraillemme. VALO sijaitsee keskuspuiston vieressä ja meille pääsee puiston kauniita kävelypolkuja pitkin Helsingin keskustasta sekä aina Helsingin pohjoisrajalta Haltialasta ja Vantaanjoelta saakka.

Vastaanotto

24/7
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valohotel.fi

Asiakaskokemus- ja myyntitiimi

+358 10 340 4000

Varaukset: reservations.helsinki@valohotel.fi

Kokoukset ja tapahtumat: meetings.helsinki@valohotel.fi 
Ryhmät: groups.helsinki@valohotel.fi

Media, vaikuttajayhteistyö & kuvausluvat

Löydät kuvauslupien ja vaikuttajayhteistyön hakemukset sekä kuvia VALOsta Medialle-sivultamme.

Siirry sivulle

Palaute & tasa-arvo

Tavoittelemme palvelussamme ja kulttuurissamme aina korkeimpia standardeja, sekä haluamme aina tehdä olosi kotoisaksi VALOssa. Me puolustamme tasa-arvoa ja monimuotoisuutta. Jos ikinä koet, että olemme epäonnistuneet tavoitteissamme, tai onnistuneet erityisen hyvin, kerrothan meille siitä. Haluamme oppia lisää ja tehdä aina parhaamme.

Kerro meille kokemuksestasi:
feedback.helsinki@valohotel.fi

Yritysmyynti ja asiakkuudet

Haluatko kuulla lisää VALOn yrityspalveluista? Katsotaan yhdessä yrityksellesi toimiva kokonaisuus majoituksiin, kokouksiin ja toimitiloihin. Ota yhteyttä tai buukkaa itsellesi sopiva etäesittelyaika tiimimme online-kalentereista. Jutellaan pian lisää!

Videoesittely VALOsta